1人N件Amazon 抵買之選 (64)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
asus laptop 有冇好介紹?
美巴睇完 好似冇咩料到?

其實laptop除左asus,有咩牌子有global warranty?
件貨設計有問題 全球保拎去代理搞啦
係 us冇乜點平
睇落好似幾正
對比iherb出果隻差成倍
Centric 2 用料係大陸款?
師兄 點解我搵唔到你依部?
係咪唔送香港?

想買部文書機
Omni centric 好似都係
AMAZON係全球保?
洗唔洗登記先有?
買左未整過
pro太貴

有衝動想買mac air

但如果prime deal搵到5千左右就用返window算
要部文書機就得

輕即可

同埋唔想攞火牛出街

好耐冇買laptop, 平時充電話用開個快充有67W,type c位夠唔夠推黎充部zenbook or vivobook?
唔明點解etopia可以平d
得一間會啫
ASUS唔係ROG/Zenbook真係唔敢再掂
學生時代用佢d文書機一年內燒2次板 然後過保養就byebye
正正用緊zenbook, 都好多問題, 而家都間唔中hang機
我唔會建議人買牙石nb
價錢嘅分別
粉係creatine600g 170蚊
你條link係2粒=1g,120粒=60g要100蚊
同埋你新手可以google “creatine loading phase”
一開始係建議食20g*7日,即係一日要食40粒食7日
之後每日5g即係每日10粒

坦白講,我唔明capsules存在意義
btw,我都係新手,只係分享網上資訊
保健品呢d嘢比起音樂品味更加個人,自己學會好d
幾抵屌
呢d嘢建議你唔好貪平買
隔離有巴打整理咗prime day文書機
同埋隔離巴打討論notebook討論得深入d
有需要可以入去望望

外國網購Notebook討論區 (127) 新手請睇#1
https://lih.kg/CtaszCX
上年同今年好似都無2021定2022 果次咁 咩$38 淘寶恐龍車,$58 ipad 玩具
即係淘寶貨
上網格價期間發現有d嘢香港都賣得好平

https://www.openshop.com.hk/product_28213.html
Elgato Wave Mic Arm LP 麥克風矮支架(白色) 550蚊<~同日森prime deal同價

https://www.citiwide-online.com/products/sony-mdr-7506-headset-1
sony 7506 690蚊<~同日森最低價差唔多,但日森都唔係成日有貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞