1人N件Amazon 抵買之選 (64)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
平過香港二百幾不過無保
Audio Technica d 聲好似正啲
牙刷, 想試下用聲波震動, 啲牙唔齊啲野食成日涉晒係牙喇入面好難了到出黎
用3M 牙線先有用
其實直接google型號名,然後加operating voltage就得
即係例如google "dyson v8 operating voltage"
佢出110~220,咁即係你有轉插就得
例如google "dyson hd15 jp operating voltage"
凈係寫110,或者凈係寫220
咁即係你有轉插都冇用,買錯國家嘅水貨一樣有機會燒
(如果真係真係有需要用的話,就要買降壓器,仲要留意埋降壓器功率)

例如google "dyson hs07 operating voltage"
佢出universal voltage,咁又即係你有轉插就得

所有水貨/check電器去旅行用唔用得,都可以用呢個方式睇
有時如果真係google唔到operating voltage,可以search 產品型號+pdf
通常會揾到user manual,入面一般有寫
正喎 無prime都依個價
B0C5N6DJS8 AZ60M2 $158
二千八蚊嘢,買美國水貨先至平香港行貨200 300
9折咁比我我就買香港現貨了

我覺得起碼7折先至值得買
https://a.co/d/d54QV5S
SK hynix Platinum P41 2TB 128usd
超平,但淨係益美國人
好似冇乜好野
我食緊誠哥果個牌子
有人話白頭髮少咗
我自己覺得好似有少少改善咗失眠
新手唔係好明個玩法
本身想買美馬airpod 但唔送香港
諗住搵代購集運
聽FD講集運會有風險比人ban??
同呢隻比較點睇 Philips Sonicare Series 7900 - Model HX9631/17
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞