1人N件Amazon 抵買之選 (64)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
B00006IE9J
咁好 今年2 3月睇到 唔係所有panasonic就都唔包咩
試下搵沙紙清下個兩個contact 位
濕左水生銹 可以
4月係bic cam買佢都係話冇7%,我覺得佢撚鳩我
不過為左食信用卡回贈同迎新都照買左
有冇人用吉到剃唔清鬚根?
用過幾次冇理由刀片唔夠利掛
有冇人用吉列labs 極光剃唔清鬚根?
用過幾次冇理由刀片唔夠利掛
唔係 LV5J/刀片嗰啲可以用
想問下日馬點解落親單都比佢自動取消,已用過幾張信用卡都唔得,試咗3,4次都唔得,直接send個email話payment有問題

搵埋客服都唔得淨係叫我再重新落單,之後隔咗陣又比佢取消,係咪單價太高唔比買(13萬yen左右)
係咪你新account第一單就買咁貴嘅嘢
係呀 可以點解決
試下一萬円一萬円咁reload gift card先
咁岩既我都係買dell Mon 13萬yen

試左入100yen gift card比我過之後就order點之都係取消我

諗住放棄唔買,試過佢比ban account之後send 左statement比佢開番account再買都係比佢cancel

*都係新account第一單
真係 我都係買mon 見大家都成功買到 唔知個優惠去到幾時 比佢玩左我4日

搵埋客服問都係hea9我
有諗過用入落amazon pay 但條數太大 驚入完又買唔到
我開頭用個舊account(十幾千前買過一次野咁多)買,一買就ban左我,開番再買又cancel,再買仲停我account,打去CS用日文講左20分鐘只叫我send email. 點知收左線覆email先知個email係reply唔到

咁算就開個新既點知都係比佢cancel,上星期五玩到今日,放棄唔買先電腦節有冇平野算
已經開始懷疑個mon係唔比人買

我一用jcb碌卡佢即鎖我account,我直頭用埋人地帳號都買唔到,個客服係完全廢,凈係叫我睇email再重新落單,我問佢到底係咩問題,佢答我唔關payment事只係系統保障你,但睇返email又話payment問題

我都係想換個靚mon打下機姐 用親日本amazon都冇咩好體驗
Lm
嗰啲懶係保護盜用信用卡保護過咗龍
amazon可以自提?
邊度森林?
換卡換AC,唔得就無計,d CS 應該override唔到個on9 system
us
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞