1人N件Amazon 抵買之選 (64)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
Echo buds +dot好唔好用?
得日馬因為匯率所以感覺上平啲,美馬真係無咩誠意
我唔好意思先o岩
因為一入去佢 show 3rd party seller
我諗住穩閪陣啦就望下有冇其他 seller 係平左啦
碌左幾次都唔見有先上黎問
點知原來係其他 seller 佢只 show 未減個價, click 返 sell by Amazon 先見到有 prime 價
nmn同白頭髮少左個correlation喺邊
失眠,其實你食褪黑色素,鎂會好過nmn 囉
前2者有paper prove到可以改善到,nmn 有撚support
ANC叫ok 不過alexa app香港冇
減價時係ok 抵玩
用過第一代
最煩係一定要用App connect
宜家唔知有冇改到
咩意思 我見an ios都有alexa app
暫時見過最足料係哩隻B01M5DEMWI
不過冇特價
以前要去美國store download
唔知宜家係咪開放埋
B0CXY573W9
好似幾抵屌
Limited-time deal for Prime Members: アテックス ATEX 筋膜リリースガン 肩 背中 アームつき 温冷 ホット&クール AX-HX237wh https://amzn.asia/d/0epeQqlN

有冇人會買黎試
日本製?
搵唔到邊度製
中國製
佢有寫
SanDisk 1.5TB Ultra microSDXC UHS-I Memory Card - $83.59
https://www.amazon.com/SanDisk-1-5TB-microSDXC-Memory-Adapter/dp/B0CJMRW771/
DAP 救星
你地買sonicare 4100 定5300
5300就送個case同兩支刷頭 480
4100 就 320 冇野送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞