1人N件Amazon 抵買之選 (64)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
已經試過,個CS仲叫試下買等值既gift card再落單,仲話買唔到可以退返落個卡到,我唔敢試
好睇你派中邊間速遞
搵bns代購囉
請問依家日森用bns安全嗎

日馬一直都安全
bns 而家係邊個國家既 amazon會出事?
英美
曾經有人話出過事 但係真係少數
日馬出事嗰d應該係唔關bns 事
日馬點會唔知個地址係乜嚟
係美馬買左個手掣 佢送錯左第二款比我
件貨早左成個星期到 張訂單又未更新
係咪要等張訂單更新先退到貨
唔好等la 即刻同cs 講
直接問cs
見硬件台個mon post有人買到
試左VISA Master JCB 都唔得
可能要買開野先比買咁貴
搵巴打幫手買囉
red 卡都回到差唔多300
想請教吓,我喺美森睇中咗部laptop,但係唔可以直運香港,要經集運倉,我去到埋單嗰陣發現寫住signature or one-time password required at time of delivery,咁係咪即係佢送貨嗰陣要對OTP,正常集運倉啲人應該唔會理,即係用唔到集運倉?
最後揀左退貨退款唔撚要 等佢再送過黎又要半個月
先前睇過其他開箱片係有包裝盒 連盒都冇都唔知係咪二手當新撚鳩我
LM
試左一個星期後終於琴晚扣左我數

今次用張RED card 對住我張咭個statement 地址入,係要一模一樣咁入,即個d Block C 唔用Block ,用BLK, 有comma就加comma,有NT就加NT.

我唔知關唔關事因為未改岩地址format同同一張咭係過唔到數的
我琴日都好似訂到,但我係買左gift card先再扣,本身買完又比佢鎖,之後呢次同cs講完佢幫我解鎖完再直接處理張單,最後用gift card入面錢買

明明都係用同一張卡,同你一樣比個系統搞左成個禮拜,寫住最快29號先送
等下個月crime day買moon
係咪唔係 sold by amazon
我成個星期都用唔到線上客服個功能

我们的聊天遇到了障碍。

件貨要退想問清楚客服野都無得問,又搵唔到email
可以點做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞