【笑死】香港英國間諜案起訴書PDF

1001 回覆
1941 Like 18 Dislike
經貿辦啲人冇外交括免權,有嘅話就唔拉得直接踢出境啦
其實有外交豁免權
但今次拉條友係本地職工,所以冇
點割
話ETO 係無奄雞籠,批錢俾佢地本身係做正經野,點知ETO 搵埋d 唔三唔四既人做d 港共都唔知既dirty work?
一係特衰主動解散ETO, 一係大英取締ETO
嗰頭先話加強對外合作夥伴關係引進外資,呢頭就俾人周到ETO從事間諜活動,我哋同人合作驚人係王子姐,宜家人哋同我哋合作驚我哋係湯告魯斯啊呢壇嘢從金融到外交全方位瀨嘢,佢揹撚到飛咩
佢解散ETO , 又打番自己招商拼經濟個嘴巴
真 好多時都攬炒到/搞到對方一鑊泡
而家淨係整濕咗對方間屋
有豁免權 不過有英籍(BC/BNO)就無
隔左咁多個鐘
終於搵到統一口徑講法

佢地係咪無留意香港政府立23條個時係強調英國國安法2023 ?
斷到咁正仲有冇律師會認真幫佢哋打
等下次上庭有咩花生
會叫佢哋認真同警方、政府合作
再細睇份起訴書,個鬼佬有機會隊其他人出黎
要搵陳廣x去做果個法官先可以打甩
佢又唔係中國人 中國/香港唔會幫佢,仲要中間個Peter sir 食左一筆人工,權衡輕重,隨時轉左污點博感刑
好似話得經貿辦最高辦事人有.
D員工無括免權

最大件事係,好多時英國經貿辦最高辦事人
係有英國國藉,就可當本地人處理.
spy x family
戇豆炸撚埋人哋個基地
袁生俾人周到用Whtatsapp喎

早三十年任務失敗,去左耕田啦
呢獲 好難拆
用辦事處戶口 同電郵
P.20
Matthew TRICKETT
Paragraph 76
Feels angry with Peter for putting him in this position, states that he saw him throw something out the window, states that was the white card with superintendent on it.

Discussed the BWV with police. Identified the parties.

(BWV - Body Worn Video)
佢覺得唔公開犯罪情節先至正常
香港就係叫ETO
Trickett好明顯spooked
鐘錶袁都係,幾次口供完全唔同
反而Peter Wai識得唔出聲
可能估唔到俾反恐拉
個女AO❓️好似有陪袁sir 上庭,但冇檢控
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞