【笑死】香港英國間諜案起訴書PDF

1001 回覆
1941 Like 18 Dislike
https://files.catbox.moe/jzoavt.pdf

精彩內容包括:
1. 用ETO銀行戶口直接過數俾Peter Wai+Matthew Trickett
2. 用私人Hotmail send啲監視行動資料去英國Home Office email俾自己
3. 自2021起,袁松彪同衞志良已經有電話聯絡,要求監控多名包括羅冠聰,蒙兆達,及劉祖迪嘅在英香港人
4. 成年嘅監控相片record就咁save落手提電話
5. 連交易+講價record都係就咁save落電話notes到
6. Body worn video cam幾日嘅片有晒record俾人捉嘅時候睇晒
7. 成個恐嚇入屋嘅過程,門口灌水假扮維修佬整水喉
8. 爆門行動:袁松彪每一步都同衛志良用WhatsApp溝通,被捕後仲扮曬嘢話佢只係做中間轉介,唔知個行動性質係乜

慢慢睇,笑死人。
多謝你個懶人包
Btw啲5毛仲未諗到點拆
咁公開犯罪情節,會唔會妨礙司法公正最後比個犯甩到身始終果邊公正咁多
所以我一早講過:

2014年以後,香港已經冇本土笑片市場!!!
有少少surprise 唔順手告多條意圖爆竊,應該入硬
做間諜 做到你咁撚廢 抵俾人拉啦
特務on j真實版
似係鬼
中共:一定係英國佬老屈我哋
咁撚業餘既特務
班平時第一個repost 既名今日全部縮晒
中國香港學人玩間諜
起訴書
因為有好多人以為無後果
到真係出事果陣先意識到咁嚴重
2. 用私人Hotmail send啲監視行動資料去英國Home Office email俾自己

cls
特務戇J+國產零零漆
7. 成個恐嚇入屋嘅過程,門口灌水假扮維修佬整水喉

根本就香港撈鄉黑果堆手法嚟
駁嘴隊呢
用間諜形容真係比高佢地,根本就係打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞