【笑死】香港英國間諜案起訴書PDF

1001 回覆
1941 Like 18 Dislike
食水咁深,同個鬼佬講返佢會唔會乜都爆晒出黎
咁撚業餘
劉祖迪都好監視?呢個食人血有咩影響力
同志咪再推
已blocked 條on9
小丑竟是sar自己
英國呢邊俾保釋先驚
做間諜俾對家捉到, 一係自我了斷, 一係俾人了斷
原來人地犯國安都仲有得保架?!·
我期望香港出到Ethan Hunt添
等等先

Johnny English 戇鳩啫但係做到嘢
呢三條友呢隻柒頭皮嚟
https://www.youtube.com/watch?v=0vTIbFgxkL8
間佢老母咩,港共政府俾資料,佢哋去恐嚇人咋嘛

收數佬一個
人地本身係警
Name: Chi Leung WAI aka Peter WAI
DOB: 10 May 1953
Nationality : Dual Chinese/British

6. Chi Leung WAI aka ‘Peter WAI’ is a 38-year-old UK Border Force Officer - based at London
Heathrow Airport - and a City of London Police Special Constable. WAI has no criminal cautions or
convictions.

1953年出世,今年38歲?
有分別嗎???
屌你
唔告真係唔知英國有國家安全法。
d廢老唔識電子野
一d網絡安全意識都冇
可以想像到調查過程中,MI5個office入面充滿住歡樂既笑聲
First draft有呢啲數字錯誤唔出奇
個個唔係笑佢哋俾人周到,係個過程弱智同鳩流流到離譜,講真1同2真心on9,炒散避税都識現金出糧喇,屌你老母做間碟做到銀行出糧係乜嘢玩法,bonus point係英國唔使香港咁收收埋埋,調返轉頭佢驚唔夠透明唔夠多人知個案情,大巴大巴咁煎落嚟今次真係乜面都冇曬,3條友蠢撚過豬
中國人最PROUD 就係電子支付
水鬼升城隍
冇受過果套訓練就學人做007
出到嚟咪零舍柒
蛋餅咩飛,睇黎冇希望做下界特首
宜家燒到ETO, 特衰駛唔駛同ETO割蓆?
成件事根本衰on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞