【笑死】香港英國間諜案起訴書PDF

1001 回覆
1941 Like 18 Dislike
His friend is Mr Cheuk , they had both worked in the HKPF together.

姓卓既唔會係副局長呀?
哎喲快d用香港腳安法拉番幾個英國佬啦
ETO味又係幫港共做野sip咩野人入去有哂盤算啦
Same
"As always, should you or any of your IM Force be caught or killed, the Secretary will disavow any knowledge of your actions. This tape/disc will self-destruct in five/ten seconds."
鬼佬知醜遮面九秒九跑走
但唔記得咗 linkedin 有自己張相

講真 cancel culture 比班左膠用撚到錯晒
最應該係用落呢班鬼佬度
應該仲開緊會, 頭5頁都無 block user
睇得好暢快
呢單野真係笑到, 起訴書易淺白到呢
人地俾保釋喎
可能背後又係大公/文匯/港人港地操控
人唔習慣, 所以人地要拍片問返鄉黑玄牛老手有冇做錯
想知吳京出發去緊英國未?
定係呢個
卓永興,GBS,JP(英語:Warner Cheuk Wing-hing,1959年3月24日—),香港主要官員之一,現任政務司副司長。前警務人員和政務官,曾任創新及科技局常任秘書長。公務員生涯結束後曾短暫擔任政策創新與統籌辦事處對話辦公室主任,曾為財政司司長私人辦公室顧問[3]。2022年6月,卓永興被中華人民共和國國務院任命為香港政府首任政務司副司長,同年7月1日上任[4]。
點知筆錢係敵國個戶口度出糧咁中伏
立23條個陣講到國家好危險
好多外國間諜喺中国同香港收集情報危害國家安全
而家俾英國揭發原來連香港經貿辦都係有從事間諜活動
今次中国香港特區政府打算拉返幾多個香港人洩憤
香港駐外經貿辦公室
牙超依家咁即係推晒個波畀中央拆局
佢個人行動
自己咩都唔知
最多都係蛋餅孭
勁能夠縮骨
有無睇mission impossible
Tom Cuise 次次收到任務,IMF 都同佢講如果俾人拉 / 俾人殺,上頭會完全唔認有關係
簡單講呢三隻野而家仲衰過condom
"As always, should you or any of your IM Force be caught or killed, the Secretary will disavow any knowledge of your actions. This tape/disc will self-destruct in five/ten seconds."
呢單野會唔會影響到呀超連任

本身都諗係咪有鬼出賣佢地
點知…睇黎係自爆
但係佢被盤問期間又話worked for the HKETO before
真心蠢?
特務on 9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞