【笑死】香港英國間諜案起訴書PDF

1001 回覆
1941 Like 18 Dislike
係都唔出奇
我懷疑你侮辱緊Johnny English
呢啲咁撚on9嘅行為叫犯罪情節
睇電影都知要用即棄sim卡啦
你侮辱緊Johnny English
即棄sim card 同現金 / 加密貨幣 係基本啦
冇錯,今次唔係普通警察捉人,係出埋反恐單位捉人。
現金應該最安全 冇樣可以認
加密貨幣好似追蹤到?
大安旨意以為英國佬唔敢仲郁你
唔肯定,好似淨係trace 到個address,trace 唔到人
醒少少外判比出面私家偵探做啦。自己落手衰多兩錢
好難唔郁佢喎
個on9 Wai本身係入境人員仲要用自己work email
以為會冇人mon?
搞咁多做乜,羅冠聰有個踢波group, 係香港人都好易同佢踢到波飲到茶
隨時英國佬一早起曬佢底,入咗去仲方便監控
個鬼佬咪就係私家偵探
係唔知點解另外果兩條condom 要跟埋去咋嘛
仲要自己帶埋個cam 入去方便比曬證據
但一同歐美銀行有聯繫(即係轉現金嗰下)
等於話比人知呢address係屬於邊個人
當然可以搵人好似洗黑錢咁隔一隔
不過結果應該都係收現金最安全
飲茶踢波claim唔到多錢
應該係拍片俾金主睇有做野,但係on9 都知呢d 野唔拍得片ga la
N賓係2頭蛇唔計啦
以我理解crypto 轉錢唔一定要連銀行,可以係去d 鋪頭都轉,又或者係搵另一個人同你買都得
睇用咩幣,用monero 呢類連傳俾邊個都唔知

Bitcoin/ Ethereum 呢類要查地址好多時要靠social network evidence
爆格拍片,仲要用whatsapp, 唔用one time message, 真係業餘都唔會咁弱智
真係去到世界邊個角落都會 joke 到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞