高回贈信用卡討論區(開放中資卡)(15)你登記左promo未

1001 回覆
1 Like 14 Dislike
花旗:
想問下Wewa Visa就咁upload張申請表去上載文件果個網頁就得?
chill卡用apple pay有幾多回贈?
1X積分
隔離 post 話新老麥app轉左返單名
chill卡可以準備定下個月追數
有無現金回贈?

apple pay請善用中銀三寶
補充返,指定商戶或者網購的話就可以apple pay
照計到
打號碼簽
變左McDonalds 900333 Hong Kong HK
仍然係外出用餐類別
無左粒豆豉

Apple Pay未試

Chill 靠認名,好大機會中伏。
chill卡無海外
睇佢ban唔ban網購,好似無乜人提過
有,1x + 4.6%
不過要1.95%手續費+有cap
所以少人提
點樣無問題
假設我sogo每個月都會碌夠2000同回100
我月中消費 月中收到回贈 月結截數

照宜家system
總要有下一個月消費先會用到嗰100回贈
唔可以截數出單後交少100去等下個月個回贈cover到啱啱好
我月中消費 月中收到回贈 月結截數

你岩一半,條款的確係話只可以抵銷未來簽賬
所以只要出左回贈之後有新簽賬就OK,即使係同一期結單都無事
佢咁set就係想你碌多100。唔想你就咁交卡數
客服只會官腔口吻咁話研究/多謝你意見
唔係技術做唔到,中銀IT無咁廢
唔好意思,因為急要淘野,所以想睇下現有信用卡邊張淘寶最抵姐
手上卡嘅話,建議earnmore無手續費剩賺2%回贈
如果你講呢樣就無計
我係指比如
1月1 碌100蚊
1月25回上個月啲回贈100蚊
1月28出月結,咁你一月張單係唔洗找

呢樣野係on9,但玩得人地張卡
都要跟人規矩,無辦法
渣打50蚊先換得
citi cashback 200蚊先回咪仲on9
出左未夠一年,唔知可唔可以waive
I虛 30秒批卡即用
中銀最仆街係依個位
我預視到我有一個月唔再碌既時候會留100係戶口啫
又唔想為碌而碌咁用咗佢
其實你可以繳費用左個現金回贈
咁樣做唔會點蝕
其實係,繳費仲有得狂賞9x
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞