高回贈信用卡討論區(開放中資卡)(15)你登記左promo未

1001 回覆
1 Like 14 Dislike
計手機支付
如果要中網購,一定要打卡number呢隻方式?
雲閃都得
想問下wewa card 個現金回贈周期是每月幾號截
我剩係用過佢張安信銀聯 2% 回贈果張 。用咗幾年,唔覺有鑊氣
cheers vs收到email免費環亞機場貴賓室兩次
wewa買機票是咪會有伏位?
以港幣誌賬於安信WeWa信用卡戶口並根據安信/相關卡機構國際組織不時界定之商戶編號為旅行社、指定航空公司及指定酒店(只限客房住宿)之簽賬。

買唔係list果d airline係咪會收皮?
利申想買qatar

航空公司商戶例子:
聯合航空、環球航空、英國航空、漢莎航空、加拿大航空、澳洲航空、瑞士國際航空、菲律賓航空、阿聯酋航空、宿霧太平洋航空、新加坡航空、泰國國際航空、中華航空、捷星航空、大韓航空、長榮航空、國泰航空、中國東方航空、中國國際航空、亞洲航空、印尼獅子航空、愛琴海航空、澳門航空、辛巴威航空、曼谷航空、柬埔寨吳哥航空、中國南方航空、易斯達航空、斐濟航空、海南航空、香港航空、香港快運航空、濟州航空、捷星日本航空、真航空、馬印航空、華信航空、芒果航空、樂桃航空、酷航、春秋航空、斯里蘭卡航空、泰國微笑航空、土耳其航空、越捷航空、越南國家航空、維珍澳洲航空、廈門航空、皇雀航空及更多
即係bocpay 計手機,雲閃計網購?
假, 都係唔夠agoda平
巴打知唔知可唔可以一次帶多過一個人, 如果多quota?
截至 15/05/24,您尚可享免費環亞機場貴賓室服務獎賞4次(有效期至31/12/24) 及6次(有效期至31/12/25)。
想問可唔可以一次帶幾個親友一齊入?
及更多
佢講晒
係都要留少少位黎撚狗
唔計,條款寫明
唔關系統事
其實有可能係用條款去遷就個系統
其他卡咪又係咁 都唔明有乜做唔到
可以叫cs改結單日做月尾or月頭
咁通常月尾出左回贈
就會月結單就包到上個月回贈條數
個問題係包咗都無用
包到係月結單入面就得
咁statement balance咪會少左
你要找statement balance條數炸嘛
我都係咁先改月結單日子
里數嚟講係咪Cheers VS最抵 有冇話簽幾多可以免年費 定係打上去就得 海外簽賬邊張最抵玩? thanks
唔得呢真係
如果你係講積分換現金回贈的話,就的確唔得
直接回現金回贈就無問題
如果淘寶用咩卡最抵?
手上既卡
chill card
Sogo vs
Motion
Dbs eminent
Earnmore
Citi Cashback
Citi octopus
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞