高回贈信用卡討論區(開放中資卡)(15)你登記左promo未

1001 回覆
1 Like 14 Dislike
勝在可以用mobile payment 同好少限期. 個個月都差唔多食盡
今年 motion 改左條款包快餐
money smart 穩唔穩陣ga
想問下,如果i虛用中銀BOC pay比錢
計online條隊定手機支付條隊?

但佢地都送得比較少
仲有咩卡有回贈
thx
如果無記錯,雲閃計online?
Cheers card要等2-4星期咁耐
中銀正常操作
大貓個簽帳進度壞完未
自己衡量,保證自己可以做足唔會做漏咪揀最多果個

利申:經英雄同香港卡申請,無一次派漏(缺點就係耐小斯好撚多,兼唔似小斯咁極速自動寄上門,唔洗專登出去換)
1:15 BA
換做Qatar先有額外30%
我嗰個月自己條數都唔對

又爭10幾萬分 又要留低咗個電話聽日等佢職員又打返俾我 佢話係我個交易方式咁樣,佢老母大陸淨係收數碼支付,佢就話用雲閃付係會計網購搞到我都呆撚咗,明明上個月都仲計到實體同埋佢自己條款都係講實體支付可以用雲閃付
梗係唔正常啦

直接可以追得 聽講用WeChat係最快 我自己就玩打電話
因為我中銀得一張chill卡咋仲要得1萬額用excel好好計

我以為人人都1萬,今日先知原來可以到10萬

張卡係中六畢業開銀行戶口果時整,果陣好似叫icard 上年先換chill卡,持卡年期8年都冇加過額比我嘅
想問下點上10萬
9up la個cs
雲閃付實體店係計實體店
雲閃網店就網購
我原本學生時期整咗張大媽 10,000 跟住出嚟做嘢30,000 跟住我上幾個月手痕就上咗60,000 佢個上升趨勢係慢到黐線
係呀

我明明上個月都計到10幾萬分 跟住有幾萬計唔到 咪都係過幾日出返俾我

今個月仲出少過上個月,咁即係擺明玩鳩我,我仲要係3456月都係同一個消費習慣,喺大陸唔撚用掃描間舖頭都唔做生意咁滯
我最近睇咗借爸爸,跟住有每一張卡叫大1.3倍,跟住而家咁樣都差唔多總信用額都過一球以上,中銀而家就申請上10萬,不過職員同我講應該可以再高啲都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞