更新人士用十個月時間追趕中學六年課程 考獲19分佳績

475 回覆
4075 Like 99 Dislike
update 咗, bug fixed 🫰🫰🫰
樓主加油pt讀書真係好辛苦….
如果身體出現問題嘅話就休息養好番身子先 之後再慢慢搵番目標行落去
pt應該都可以defer
點衰法?比人一早報串推出去拉?
用字好心你用好d啦
人地10個月拎19分
你用10個月拎3科5**比我睇下囉
見咁多人屌你條on9仔,我就放心了
我諗困你同一班人一齊
係學習社交嘅過程
當初有咩契機改變咗你內心同性格?
又搏衰
希望樓豬搵到自己方向 加油
19分,係一個有心讀嘅成續,真係講唔上係咩佳績。
任何一個人,同樓豬有相同背景,相同信念都做到。

而且讀書讀得好,同環境好完全無關。
相反,個監倉規限左樓豬,除左食瞓屙,就只可以讀書,完全無任何誘惑,想讀得唔好都難。

你睇下樓豬宜家,一離開左座監倉,成個人懶L到… ?
環境同監倉比,點都有好左啦掛?結果咪又走堂又剩,愈讀愈西!

話緊你呀,樓豬!你知你睇到架!
一出冊就放飛自我!
咁L犯賤!係要俾人管住先識跑!
學識自律,先叫真巴閉呀!
學唔識就繼續拎住19分打一世飛機啦!
19分有閪用咩
返入去坐啦
好想同你講聲加油
可以咁堅毅行返出黎擺脫以前既自己係好唔容易既事,你都做到,所以你比好多正常過活既人對生命更有熱誠。一時既頹皮其實唔緊要,就當休息下回一回氣再行過,可能比死chur自己更有用。
希望日後你會幫到多啲同你有同樣背景既細路,救得一個得一個。以生命影響生命係好有意義既事,多謝你有心認真為社會貢獻。
喺度見到憤世嫉俗又冇建設性嗰啲廢柴就由鳩佢啦,不過都可以foresee到將來你生活中都會遇到唔少呢啲人,行好自己既路就咪撚理佢地講乜啦。
25歲好後生,新既人生等緊你
你都返入去你老母個閪到當無出世啦,成世人一事無成件垃圾咁
算係咁㗎啦,計best Five嘅話,有啲band 2b 一年都得2成有19分,仲要淨係溫咗10個月書。今時今日19分都有大學讀,衰啲講句中大engin 上年LQ都只係19分。
如果你dse考得差過樓主,咁你連樓主都不如
考得好只係因為你當時比樓主有更多資源冋時間去準備,相比樓主十個月dse 考19分,你都係垃圾
因為好多連登仔連19分都無
讀中學嘅過程係一個人由12歲到18歲嘅心智成長
dse嘅分數只係extra嘅嘢
dse攞4呢
係好撚簡單
我當年大學用1星期由完全唔識到溫完成科accounting
攞A+
用2星期由0學python最尾攞A
10個月自學dse有幾閒
巴打加油!
Sem尾要考試做紙難免灰心 失意 頹
加油,撐多一陣就可以出嚟做社工!
達成你嗰個以前一直想達成嘅夢想!
吹水唔抹咀咪你呢d人
我先唔信拎得A既人由走開堂, 一星期就拎到
除非你讀個間係弱能學校, 其他人都係低b仔
死傻閪
人哋改過自新
你就繼續毒成世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞