更新人士用十個月時間追趕中學六年課程 考獲19分佳績

475 回覆
4075 Like 99 Dislike
巴打加油
人生係比較昨天的自己,當拍電影,你想下個chapter有咩劇情,就每日向嗰個方法行,任何身邊嘅人只係配角

加油
咁我都冇案底既 係比唔上佢人生咁精彩嫁
樓主唔想返學知自己唔咁樣樣唔係讀大學材料快d quit u 唔好浪費納稅人錢
考警察 一入職三皮 人生贏家
巴打幽默腸內臟塞落肚紅館棟篤笑?

https://dict.revised.moe.edu.tw/dictView.jsp?ID=70549&la=0&powerMode=0
諗真答
因為樓主係有讀書嘅天份(可能係語言)
你無天份嘅話
跟樓主條路再讀多10個月都無佢一半成果
我以前成日蒲機舖
有個MK仔完全無玩過格鬥game
我玩咗好多年
識咗佢之後教下佢玩就上癮
開頭波都出唔到
玩咗一年到(日玩夜玩)已經成間舖無人夠佢打
另一例子係阿袁生
畫咗十幾年都係X都不如
之後有巴打有啲post一日畫同一樣嘢
畫一排已經靚過佢
天份無得呃,但都要努力
樓主好值得尊重
幾高分都好,冇公司會請你
大把人讀六年都攞唔到。。
認真讀 短時間係可以考試拎高分既
勁過d弱既b1
你好叻! 加油啊
27歲先大學畢業會唔會太遲?
https://lih.kg/2483904

樓主你幾年前就27,今年25?
起底無問題太多假膠
起完底懶醒衝出嚟柒嗰班先好笑
成個Post 用字同行文都順暢
已經好叻
有得見board但一定唔批
即係俾假希望人哋
做乜鬼嘢社工
hku cu難啲,ust就得
我信你真係做到,對你嚟講好簡單,但你要係連登擦存在感,仲要係一個咁認真嘅主題講,有咩謂呢,每個人一言一行都有業報,請一時口快,同用賓周諗嘢有咩分別。

即使係功利主義嘅角度嚟講,你認撚完叻都唔會令樓主變好,亦唔會令你變成一個更有用嘅人,你講嘅目的為何?

坦白講,你絕對唔係聰明人,不如收返埋自己啦
巴打好勁真心欣賞你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞