更新人士用十個月時間追趕中學六年課程 考獲19分佳績

475 回覆
4075 Like 99 Dislike
加油,唔好浪費咁好既機會,努力上返堂啦巴打
條撚樣根本都仲係鳩流流未撚成熟咁
都無真係想考得好, 口講想, 身體鳩hea做下show
果陣啲迫佢讀書既片係到睇佢on9都好撚無聊
試當真唔知做乜瘋狂捧佢
「口講想, 身體鳩hea做下show」 基本上係依家娛樂圈嘅常態
你知唔知自己好撚勁
你好撚叻
on9
柒咗呢係咪?
人生有take 2
加油啊,祝福你!
其實我都明白個種感受,通常chur 一段時間之後,就會hea 翻
試下《原子習慣》或者 《Good Habits Bad Habits 》之類嘅書
或者可以幫你建立持續嘅讀書/工作習慣
收皮啦柒頭
好可憐呀大陸仔
加油 巴打
死監躉就監躉啦 更新人士
樓主叻仔 人生流流長 大家都有自己既步伐
在自己既路上面 早啲遲啲都係準時
只係有人行快啲再仆街 有人仆街左再行 有人仆街後一蹶不振
比心機
巴打讀到counselling未?想了解交流下
Respect!
出返嚟生生性性 唔好再群埋啲yellow c
邊夠你條匡智仔可憐,周圍屈人大陸仔係咪因為你老母接得太多大陸客生咗你件畸胎出黎?
惱羞成怒啦?
咁你下次就小心啲 唔好再用大陸句式啦
唔係就好似依家咁柒 揾唔到野駁 但條氣又唔順咁
難怪連登仔咁想Tommy再入去
唔少人話無興趣係藉口, 但認真諗下其實係

你叫我睇波記球員名我咪攞硬 U

高達既話我就有信心 pass 有突

初中 d 歴史地歴考完試會唔記得, 呢幾年就上網睇好多
你條知客仔咪睇得大陸野多先咁熟佢啲句式咁得閒不如幫你老母搵多幾個恩客啦傻閪
原來你係連自己用咗大陸句式都唔知
咁唔怪得你啦咁無知
不過下次唔好見聽落順口就用啦
試下google search下先
唔係柒咗又要畀人笑架啦
邊夠你無知連大學都reject入唔到好心有時間就比心機讀書啦廢柴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞