南早證劉細良假稱幫陳橋賀壽免費取版權印書 估計獲利150萬

187 回覆
80 Like 20 Dislike
廢土呢
我覺得"變色粉"至多囉!!

文字黃色,行內藍色,見人變色…
流亡國父慘遭手下出賣..
佢自己都差不多玩完,冇氣喇!
教主不嬲都唔講呢類炒花生是非
國父用左成集暗串圍攻佢d人係鄉愿 德之賊也

https://www.youtube.com/live/fI8xbVbXiZQ?si=Ew3aZDx3YQNboENS
有晒證據都仲可以撐細良個D
究竟係狂粉定係分身來
估唔到遇到行家

基本上你講嘅9成都啱
但係我想補充佢係做精裝書, 好可能都係人手做, 印刷同運輸中間又多咗一浸人工

利申:
保持距離, 唔清楚到底劉細良有冇用陳橋生日做藉口呃南華早報攞版權
但係幾肯定賣300蚊一本嘅話做呢批書肯定賺得唔多, 所以唔相信係為錢去做呢壇嘢
如果佢印5000,蝕死佢都似,
香港有撚人買書,仲要係相冊。

你話果d精裝書,因為我唔知道佢批野係點。。。我同大部份港一樣,唔會買依d書。如果係咁,佢個成本根本唔值得做,如果想賺錢。

香港人:「D相上網睇就得啦、洗咩比錢買」
「同埋咁大本書,比高達模型更佔位啊!」

而家國師有約係手,又有相證明個作者幫人親筆簽名,所以件事係點,真係無人知。我只係駁返個標題、內容,咩賺100萬,係天真過天真嬌。香港你賣咩書賺到1球,我諗只有頂流作者先有些微可能。同埋唔可能一款書,要出一個系列都好多人買,每款又賣到過萬本。

同埋,南早話唔知佢攞黎做商業。。。依個講法都好奇怪,莫非佢地相信國師打算用printer印出黎用手痴一疊紙咁啊? 然後攞黎做賀禮?

佢地無可能唔知,香港一印就印500以上,500本你點唔做商業啊?咁你一定要賣比人,點都會中「商業用途」。
樓主戇撚鳩標題黨, 乜撚嘢獲利150萬講到印書唔撚洗成本同埋好似真係印足5000本咁

反之你呢個解釋合理啲
成件事賺幾多唔係重點
on 9
我駁個標題同答翻個網友問題,on9
好彩有細良國父棟鳩隻藍屍狗陳橋,成功幫海外黃營做文化傳承🫶
點撚同呀 今次係完全唔同層次 係去到技術性擊倒去到可以收皮嘅程度
淨係細良開台嗰時call馬叫聽眾去renews同消失的檔案洗地呢樣就知屌咗先實冇錯
你聽邊個屌周庭天琦係仆街
支持世涼。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。落地獄呀!

又有藍屍狗/芬太尼道友攻擊細良國父
你個立場咪又係一個人只要自稱黃就唔使理佢係咪仆街

是非不分又有咩民智可言呀
攞條數出黎睇咪得

賺去左邊?
要賠錢邊個貼左?
就係咁簡單
唔係錢問題,西涼現在身價跌少少壓住單野無所謂
係講大話呃授權
出左事就係城寨live作故仔呃城粉,現在個故仔開始比人踢爆係流

其實西涼唔吹雞咬其他kol,一開始用陳老個名捐錢出去就無事
因為車人係唔衰得的人, 手握西涼的春袋唔比道歉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞