南早證劉細良假稱幫陳橋賀壽免費取版權印書 估計獲利150萬

187 回覆
80 Like 20 Dislike
放見古今佢真係配得上稱讚

古有葉斷歡
今有劉綑良
對住南早就話要幫老人家賀壽
對住陳橋就話借嚟睇睇
然後呃晒版權呃晒相就無本生利150萬
呢條傻友係葉謝鄧律師行個「謝」嚟個喎
係有老千嘅才華
師兄你真係好勤力

城寨反駁隊次次都見到你

係咪聽咗細良爸爸號召出嚟做網軍洗白

唧牙膏引你班水軍落搭開始理虧唔夠人講就屈人國家機器

你做緊嘅嘢同城寨個留言一鳩樣喎
又玩呢啲國家機器論

原來屌鳩共產黨之後做所有仆街嘢都有免死金牌,話我真係大開眼界學到嘢

係咪即係假如我踢爆共產黨做壞事,轉個頭我去打劫金舖殺人強姦畀人拉,我都可以話共產黨政治打壓,大家知咩料

難怪tommy哥哥攞大家啲錢去馬會做善事畀人影撚曬相都有班柒頭spin係政府陰謀
即係宣傳易
咁咪公開賣書條數,等世人知道劉細良係幾咁偉大,忍辱負重。
屌你 真係由高登追到而家
有細良頂住,tommy大哥終於可以避下風頭,專心賭波
黃屍:死廢佬如果唔係我細良爸爸偷鳩你版權幫你出書冇人識你呀屌你老母

細良爸爸偷你版權應該感恩,嘈乜撚嘢呀死廢佬冇人識你呀
賣曬先150萬 成本分成後 都好少錢姐
上架費先貴
唔上架喺城寨賣,利潤肯定有100萬以上
印書嘅錢好濕碎,最大成本係版權費劉細良都呃埋唔駛比,如果唔喺書局賣,基本上賺盡
以前高登年代已經有位巴打
成日話自己被劉細良逼害搞到痴撚左線
唔知係因為劉細良係蘋果啲訪問屈鳩佢定點
好似間唔中係連登都有見過呢位巴打開po
以前個個都話佢痴線佬無人理劉細良係仆街
而家都有出post
個名叫金乜9
原來劉細良咁仆街
咩書
一睇呢種人就知係為左錢, 邊個都會出賣既仆街啦
南早紅媒 唔好跟車太貼
仲未放低?今次呢單嘢都算為你出咗啖氣,畀大家知道劉細良嘅為人

建議你再開post 講番當年發生咗咩事,畀大家溫故知新
大舊
所有質疑都係反駁隊/五毛/國安,講完呢句就等同駁贏咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞