父COYI 韋斯咸討論區(18)

747 回覆
3 Like 4 Dislike
好癲
希望下季唔使再死守比空間佢發揮
我哋嘅青訓10個有9個都係等賣
近年得rice同johnson上到一隊
moyes呢段 仲要死都唔用 一個都冇提拔過
場均多第二名1次 cls
椰子:earthy casey係我臨走提拔上一隊

未即管睇下lopetegui用唔用
除咗依兩個U隊仲有幾件好野
marshall potts orford robinson hegyi
前中後龍門都有
Kodua hat trick
forbes真係好撚廢踢到成個phillips咁
出腳慢輸12碼
輸死球龍門叫埋佢名幾次叫佢封位佢唔理空晒條路出嚟人地就係入依個位
最尾嗰球就睇波唔睇人
平時踢U21已經成日慢條斯理搞到經常派膠
嚟到踢7人賽得咁少時間仲係度拖拖拖淨係識係度指隊友
冇前途
Sean Tarima
本來仲諗住有機上一隊
不過今場睇到條友唔跑就覺得有啲問題
20歲啲跑動跑速好似40歲咁少咁慢
加埋佢啲鬚都唔知係咪報細數
平時睇u仔casey穩定過佢以倍計
forbes真係指指下就做到隊長
依個forbes真係西咸傳奇嚟
拖到好有喜感
出局可以早啲去機場
攻唔入就一定輸反擊,所以拖到最後先攻都合理啦
佢有球追到人單刀好勁wo
我指佢將平時啲風格帶到依個加時嚟用好有喜感啫
呢個週末有西咸睇算係幾愉快
修升到
downes+ings 2500萬
BREAKING: Fabricio Bruno to West Ham United, HERE WE GO!

Verbal agreement now in place between West Ham and Flamengo for the centre-back - €12m fixed fee plus €1.5m add-ons.

The Brazilian will become Julen Lopetegui's first signing at West Ham.
jed
aerial duels 係 weakness
個網睇西咸成條防線得kehrer都係評aerial duels weak
條球皇片都叫頂得下
kodua仲係香港
貝沙灣嚟

第一次見here we go之後收皮
起身睇Bowen啦喂
🚨🚨| JUST IN: West Ham have AGREED a £19.2m deal to sign highly-rated 18-year-old Brazilian midfielder Luis Guilherme from Palmeiras. 🌟🇧🇷

[@MailSport]

https://x.com/centregoals/status/1799567375651774621
https://www.instagram.com/p/C8FkPE7I5Lp/

here we go咗 希望唔好又炒車
btw又係左腳 前場已經好多左腳
幾時肯去簽前鋒呀
真係好需要個即食嘅 之前傳過安拿斯利
ings真係退化得好勁
mubama又未夠班
安9場場踢會死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞