父COYI 韋斯咸討論區(18)

650 回覆
3 Like 4 Dislike
完場
佢笑到呢
兩件sum巴足球

Wesley Gassova 19歲LW

https://www.youtube.com/watch?v=i0to4uWvmI8

Fabrício Bruno 28歲CB

https://www.youtube.com/watch?v=bnOsvySGk3s

睇transfermarkt兩個身價都係300萬歐
信唔信tim哥親自去睇貨嘅眼光
恭喜scamacca
廢到又捧盃踢歐聯
呢個一定入椰子數
就算點唔適應
都無可能係西咸踢到咁
前鋒殺手

佢係廢喎
想睇今個轉會窗你地賣唔賣得出
希望修過幾日上返黎平平地贖走佢
岩岩都想post
劇本
ban到下年3,4月
之後完季蝕2000萬賣走
要睇 FA 幾時判

呢單野中嘅話隨時用年黎計
屌下季劇本真係似崩盤
搵到依單打假波唔係FA ban直頭座兩年半
https://news.now.com/home/sports/player?newsId=sp12388064959

我比較想知FA係咪有真憑實據
唔係就咁話佢有就有
聽日7人賽有無人會去睇
真係大鑊
簽完新教練就爆單咁嘅嘢
唔緊要
啱啱先完季有充足時間去搵代替品
正面啲,唔好留戀椰子嗰套陣
淨係想睇patrick kelly同moore

West Ham United squad: Mason Terry, Michael Forbes ©, Sean Tarima, Tyron Akpata, Ezra Mayers, Liam Jones, Sean Moore, Patrick Kelly, Bradley Dolaghan (trialist), Gideon Kodua
唔係咁清楚lopetegui嘅戰術特點
淨係記得佢之前拎西維爾杯之後教狼隊教得差
forbes同kodua個名都聽過下
睇下依兩個月搵到咩人返嚟重要啲
依方面比啲信心TIM哥
10年前搵到一個payet
就算係bilic都可以靠一個球員帶到西咸踢歐洲賽
payet一走Bilic即刻現型
依兩個都叫有啲名氣
forbes應該都係等賣,仲有好多成長空間
kodua好波但係佢踢個位有bowen同kudus都唔使諗上一隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞