父COYI 韋斯咸討論區(18)

747 回覆
3 Like 4 Dislike
又係要用返舊戰術
好心踢開燒味就繼續啦
啲收購淨係得雲比沙卡係叫岩隊波
又無錢換條龍骨
搞到隊波九唔搭八
差D又輸多粒
笑死 記得呢度好多人吹奏過佢
又話椰子唔夠好 又保守 又mud 7
人地穩住中游攞到歐洲盃仔
打完J就想衝歐霸
有冇諗過椰子俾左幾多心機時間去摸到條路
摸到方法又嫌人唔夠快
自問唔係死忠fans
但前三季都比椰子套英式刀法吸引
穩陣得來一劍封喉 士氣波有軍容 英超少見兼買少見少
死用個傻閪希臘佬就知喇又慢 又成日甩碌
根本上季互相妥協之後個轉會先係最好
件阿Tim揸哂權之後買埋堆人真心九唔撘八
40M Duran唔買 走去27M買件大11年嘅跑唔起前鋒
另一件30歲Rodriguez踢到第五場被秒換
中堅駛一堆錢入兩件之後越搞越衰
佢推介嘅Dinos今季直頭大爆炸
今場開賽前佢仲去埋教練區做賽前訪問
話人知佢係搞柒隊波嘅太上皇
duran係勁
但有買都搞唔掂
新買果兩個中堅有啲柒
過埋呢場都可以當佢修咸頓算
森林賓福特都有軍容過而家既西咸

邊到有人吹奏

大家麻麻地佢啦

同埋買咁多人一定有排夾
而家最大問題係變左條中路崩潰
亂搞一堆轉會排陣之後 條中場完全無cover同physicality可言
Paqueta/Kudus用波一甩 一彈出嚟即刻俾人中路劏開
然後直線一放而家嗰兩件中堅追條毛咩
結果今場30分鐘就跪低用番Soucek

已經連續幾場中門大開 人地係睇住嚟食
對維拉對曼城唔係好彩晨早俾人炒啦 係今場無咁有運就現哂形
再咁踢法連對中下遊都識鎖死禁區然後防反打死你
Ings正選冇人講?
雖然offside
但放到個沒入網笑左
GOOOOOOOOOOOOOAL
Diu no VARoffside無check
kilman臨完半場前嗰下咁樣片粒波上去
半場一比一算係咁
踢得唔差
Molamola
Ings次次都比佢踢得咁少,你想佢可以點fit翻
咁都無handball
Alvarez由上季star player到今季俾條撚屌用到死穴咁下下中間打穿
而家紅埋
盧蛇
記得之前有段拍基達會經常拉去左邊踢
同emerson 啲chemistry幾好
kudus左路踢唔掂 俾佢試吓踢中間
唔知咁樣會唔會好啲
咁嘅防守溝通失誤都出現到
短時間內同一個位比佳寶入兩球
請返耶子啦
根本放Paqueta打左邊就係用嚟平衡佢創造力同失控球
今季紙上談兵咁亂搞一通之後條中場失哂衡
而家全部攻擊球員都發揮唔到仲要防守失哂窿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞