父COYI 韋斯咸討論區(18)

747 回覆
3 Like 4 Dislike
zouma踢45分鐘都要搞到包住個膝頭行返出嚟
有邊隊肯買走佢
irving入靚波
j左
喺Twitter見到包哂兩隻腳
kudus又半場一個扭幾個出波
買多件cb放佢做後備唔使踢咁多可能唔錯
但係做後備又人工過高
上半場唔知佢傷定點
好明顯佢係踢唔到地面波
1:0完
全場7-8成時間撳住對面踢特別下半場
係咁喺對面禁區頂傳地波

班U仔係好啱踢依種一腳波
全部平時都係咁踢開練都唔使練幾個都踢得唔錯
左中右進攻都有啲料

不過始終今場實力有差距
之後三場對英超西甲隊
國際賽球員返埋嚟就見真章
同埋唔知點解兩場都唔比U仔正宗右閘robinson出嚟踢下
平時踢U隊佢好肯上
間唔中就有助攻同入波
反而兩場都要kodua踢半場右閘
西咸係咪欠irving一個官宣
返嚟兩場1G1A
soucek 個女都開始脹緊佢仲放裸體片落IG 即係點
真係女嚟
可能下一個haaland
Jhon Duran is expected to tell Aston Villa this week that he wants to move to West Ham!

The Hammers are close to Villa’s valuation, with the 20 year old keen to play for fellow Spanish-speaker Lopetegui, who is offering first team football
新安東
講真佢幾撚勁
20歲就有咁嘅騰空能力同身體質素幾好J
唔知AV放幾錢過3600就唔太值

因為西咸歷史近廿年除咗lanzini
焗住留隊嘅paqueta
安東原本英人唔計
都再冇美洲球員會踢西咸多過兩季完整賽季
兩季之後隨時又蝕住放
連lopetegui都唔方會教得長
佢啲埋門好撚勁
啲射門下下超大力

真.前鋒版安東
嚟踢兩季都好
真心我覺得佢係值40m
佢係有潛力可以做世界top10中鋒

但佢性格係麻煩
佢肯踢西咸去到25歲之後先轉會走係值嘅
但係西咸啲高買低買轉會蝕咗嘅錢真係見到都驚
同埋入嚟踢得west ham family team FC好少有麻煩友
最近都係幾年前arnautovic
‼️Jhon Duran is expected to tell Aston Villa that he wants to move to West Ham this week.

The Hammers are getting close to the valuation.

Duran wants to play under Lopetegui, who is offering first team football.

• James Nursey
BREAKING: West Ham have submitted initial proposal to Leeds United for Crysencio Summerville.

Talks took place also on player side, but still not close, considered very expensive.
@FabrizioRomano

依個好似唔錯
買佢好過買阿狗啲廚餘
依個真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞