父COYI 韋斯咸討論區(18)

650 回覆
3 Like 4 Dislike
最後轉會失敗會點
下次唔係撞車咁簡單。
呢單野淋左然後Ex而家話又回頭同獌接水貨AWB
Coufal上年7個PL assists 攻擊力勁呢件傳中都未識嘅廢閘十倍啦
Coufal問題係老化要換代 而入呢條友係downgrade
大推支持用U仔robinson
踢U隊都好多G+A
唔使晒錢
加人工比佢就得
其實coufal繼續踢都得嘅
佢係西咸近代RB NO.1
係唔知lopetegui用唔用
除咗佢西咸起碼仲有3個ST睇緊
同埋依家傳出嚟西咸仲係唔想比咁貴買佢
留意到有痴線佬同kudus拍完手咀自己隻手
Lewis Orford will NOT be included in a potential deal for Jhon Durán.
New contract talks started yesterday and it appears that whilst they are still ongoing, they have been positive.
The club now expect the 18 year old to sign new terms.
@ExWHUEmployee

新帥麻煩比多啲機會班潛力U仔
隨時慳到幾千萬之餘轉手再賺幾千萬
West Ham were progressing with talks for Jhon Duran with the hope a deal could be concluded soon, however Aston Villa have rejected another improved offer.
The Hammers may now look at other options, despite the 20 year old being keen on the move.
@ExWHUemployee

突然諗起
想當年有個防中都講到接近搞掂
嗰位球員都同duran一樣有相做⚒️手勢
之後西咸嫌貴唔買
邊個
William carvalho
嗰陣我有放張相喺西咸post 你一定睇過
張相喺出自佢個fd IG 3個人合照一齊⚒️⚒️⚒️
我搵過下搵唔返
佢私人IG 仲post 啲iron 有關嘅暗示相

嗰陣西咸又係換血同期入咗阿奴小豆zaba joe hart
carvalho七月開始傳
八月頭講到agreed 簽5年
一路拖到閂窗都冇嚟
之後講返原來疑似Sullivan 嫌貴唔買
頭先睇返sporting 當時都係企硬開…
4000萬
cornet重生連續3場正選
唔使買左翼啦

直播使唔使錢❓
官網兩場80蚊
難得早起 好想睇球牙
落雨遲咗半個鐘然後再落場再大啲
依家叫啲球迷入返室內唔知又使唔使再推遲
我屌牙 以為已經踢緊
大雨到球場水浸
soucek key pass to wol 0:1
potts勁到
好似睇緊飯咁超淡定
自己係中路推波上禁區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞