apple發佈會Apple 5 月 7 日晚上 10 時 (2)

601 回覆
4 Like 20 Dislike
等BTS送埋支筆即係部air當3200左右
原來大家口裏說不
定係預得貨少
iPad有樣嘢好,就係iPad多數都係炒唔起
就算買唔到,等多段時間總會買到
iPad好似得頭幾代先炒得起
去到Air 1我day 1直接walkin大鋪已經原價買到
仲記得好似係2013年,有位大學生接受傳媒訪問,聲稱話借貸10萬蚊去炒iPad,結果蝕到趴響度坐晒貨,

而家佢應該還清晒啲貸款
iPad Air 13吋,想15號就送比女朋友,但係訂貨冇得揀15號攞貨 送貨最快都要16號
15號落去Apple store 搏現貨有冇機
應該就係自從呢一年Apple嘢唔guarantee炒得起開始
Apple就成日都俾人話「已死」

其實只係炒狗死
iPhone都係,成日幻想好似十幾年前iPhone 4時代咁樣可以炒足一年,嗰個年代早已過去

跟住炒唔起,就彈一句「蘋果已死」
講足十幾年
應該有嘅
依家只係太接近開賣日先唔俾15號pick up啫

你15號朝早再番嚟應該可以用app即日pick up
感謝你會check住
前年好似都仲係炒緊半年

都仲係好癲
真,2024 喇大佬,其他廠就黎玩到oled 都嫌舊了
apple 先岩岩開始貴機轉oled
mac 機係咪仲未轉
所以咪唔掂囉
Mac last quarter sales係多咗喎
有無人影低左apple store 2022款 ipad pro 12.9吋既價錢
買邊部好
原來Ipad air 6 12.9吋同2017年出概Ipad Pro 12.9吋差唔多一樣價

256GB WIFI:$7099(air 6)/7188(Pro 2017)
512GB WIFI:$8699(air 6)/8788(Pro 2017)
256GB 5G:$8299(air 6)/8188(Pro 2017)
512GB 5G:$9899(air 6)/9788(Pro 2017)

https://unwire.hk/2017/09/14/ipadpropriceup/mobile-phone/
有無人知蘋果官網幾時會上架翻新m2 ipad pro

m2 air冇120hz真心買唔落手
佢一直陰啲陰啲咁加價
pro 13吋依家都過萬
想知買到機未
買新air不如買m1 pro翻新機
無120hz又無oled無4屎必卡
有筆直就轟到m4 pro有排玩
inflation
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞