apple發佈會Apple 5 月 7 日晚上 10 時 (2)

601 回覆
4 Like 20 Dislike
Air已經同輕冇咩關係
只係一個代表「中階/性價比」嘅marketing term
點解ios game唔好玩?android 好玩d?
pc 好玩啲
都係呀。

起碼唔洗上個月先正式有GBA emulator,咁都可以當新野出。android部分switch game都已經玩到
出個emulator, ifan 好似發現新大陸咁
個PANEL同個面玻璃完全貼埋, 中間冇GAP
機身會更薄, 畫面更通透
我覺得Plants vs Zombies 呢d game係平板上面好玩好多
應該仲有好多其他類似game
我訂咗13吋pro
tower defense個類game
但依家都已經好窄,再窄唔會好難揸咩?
全部轉晒做eSIM

冇得去鴨記買卡用
順,不過成日要差電
係用耐咗老化定system好食電?
睇完d新機,我都想入手2018 ipad pro

部air 2 已經頂唔緊
建議買M2
你上apple官網睇下兩部功能分別就唔會問呢個問題
2024 用2XXX 買2018 iPad pro會唔會俾人笑到面黃?
用緊第4代iPad pro 諗緊換唔換m4
仲trade 到$2800
我本身用緊5代12.9,尋晚落咗單訂M4 12.9,無trade部5代,留嚟俾屋企人用。

雖然唔知各方面實際表現,但visual performace點都會有明顯進步,淨係呢點已經吸引到我換。
apple 出得就即係有人要啦 可能啲人都係送禮影相打卡用
無得用sosim
sosim 有得用esim
轉esim 要畀28蚊手續費

所以我好憎3台
俾$28 可轉eSIM
諗緊新iPad air 13 定上代12.9 iPad Pro, 兩款都係行M2 應該夠用有突
每次睇ipad新品line up就更覺得2018pro就嚟保值過6s
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞