apple發佈會Apple 5 月 7 日晚上 10 時 (2)

601 回覆
4 Like 20 Dislike
佢戇鳩…? 諗住平平地買枝筆嚟用,新筆又用唔到ipad air 4
2又唔減價同pro同價

仲用緊2017 pro
唔大, 你去睇下 studio display 就知, 普通人原版d 色仲好睇, nano 真係比d 要色再準d 無反光既人用
如果想買一部ipad 睇下劇同有時拎出街
應該買ipad pro m2 128gb
定 iPad Air 6 m2 128gb好啲?
如果兩部價錢相差唔多
Apple任何mini機要買就買,
下年嬲得濟執埋都得
Cls 呢個價我買部MacBook Pro唔撚好?
desktop mon好易因為反光睇到倒影先有需要磨砂,響iPad甚至MacBook你好易可以扭吓部機應付到個環境光線所以霧面係弊多於利
不過唔排除有人會鍾意磨砂個筆觸手感
幾時會有新apple tv ?

想買部apple tv 但又唔知會唔會出新
同意
話唔定WWDC個iPad OS有驚喜
其實個納米玻璃有乜用
AIAIAIAIAIAIAIIAIAIAIAIAIAIAIAIAIAIAIAI
有錢真好
上代隻紫色靚啲
用緊18年home button機初代筆
好地地但開始慢心思思想換
Air 仲係60Hz就收皮啦
Me 2
年經
我都係2018 iPad Pro

估唔到2024年部野仲好順暢
一定要全力將買家推上pro機
我反而覺得11好撚細部 想換13

仲未計好多時做嘢都要split mon 會睇得好辛苦
換張wallpaper, 加幾個widget
學生等bts 優惠再買iPad pro 好啲?
價錢差少少引你上一級,開始用pro機以後習慣咗返唔到轉頭,到時再加價就和味
cls 成皮幾兩皮買部iPad
今舖真係智商稅
唔行macOS, 個spec幾勁都無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞