買電視機 / 換電視機 集中討論區 (173)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
G3光度更高, 喇叭數量更多, 機身更貼牆, 5年PANEL保
get 唔到
有埋Dolby vision 既最低入門門檻
純粹唔想要多部遊戲機既物體係屋企
遊戲機俾我揀我會要ps5
LG 65" OLED TV B3 OLED65B3PCA 行貨
$149XX
1. 120hz 廣色域 WOLED PANEL, 對比度無限大, 極靚黑位, 可視角極好
2. 有Dolby Vision IQ, Dolby Atmos
3. 有AirPlay 2, HomeKit
4. WEBOS 系統
5. 有eARC, 可駁SOUNDBAR
6. HDMI 2.1x2, 支援4K120, VRR, ALLM, G-SYNC, FREESYNC, HDMI 2.0x2
7. α7 GEN6 影像處理器
8. 局部光度高達600nits
9. 支援WOW ORCHESTRA同步發聲

LG 65" OLED TV C3 OLED65C3PCA 行貨
$149XX
1. 120hz 廣色域 WOLED EVO PANEL, 對比度無限大, 極靚黑位, 可視角極好
2. 有Dolby Vision IQ, Dolby Atmos
3. 有AirPlay 2, HomeKit
4. WEBOS 系統
5. 有eARC, 可駁SOUNDBAR
6. 有HDMI 2.1x4, 支援4K120, VRR, ALLM, G-SYNC, FREESYNC
7. α9 GEN6 影像處理器
8. 局部光度高達800nits
9. 2.2聲道喇叭, 共40W輸出
10. 支援WOW ORCHESTRA同步發聲
ps5 播到4k blu ray,support hdr10
老實講都已經唔錯,又唔使買多舊野
但如果講極緻畫質
support dv既獨立碟機係必需的
PANASONIC DP-UB9000GH1
好貴
ub450
唔該晒 Step巴,加問一句
再上最近係咪已經係 A90K?
C3 清緊貨尾個價差係咪 CP 最高?
兩者同級
A90K 2024年繼續賣, 冇野改進
65A95L
現在買C3最平了
收到,咁我放心去馬啦
唔該Step巴
You are welcome

等你消息
唔上55C3?
玩開咩驚
未買
買ps5既時候應該我會玩gta6/毒撚驚
why not 玩 xbox game pass

驚多到玩唔哂
有電腦
玩劍星
如果你目標只係播到4k blu ray,ps5就夠做
碟機留比追求Dolby vision 極緻畫質既人
我FF7都未爆機,浪人都未得閒玩
劍星留返去日本再買水貨
Xbox 咪有DV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞