MC張天賦終於要上大陸開演唱會了!

482 回覆
756 Like 73 Dislike
Twins奶完返嚟開10幾場仲場場爆滿 破晒記錄
轉少少,廣州話
但你帶上去 人地只會當你係中國文化
而家大陸百度已經全部將香港8 90年代即電影歸類為國產片 中國電影
好快到Mirror
香港沒有音樂,只有兩餸飯,不要聽歌只要食兩餸飯
終於有人講

唱歌好聽,但人品真係⋯⋯同埋唔好以為佢人氣真係好高,佢啲Views咪夠係有人買,大家睇返數據有好多都唔係香港Views,你見叱咤連五強都不入,有啲仲買得誇張過Mirror,不過冇乜人咁講

我都講過身邊有人識佢,玩poker先搞到冇錢,然後大家成日以為佢嘅故事好勵志,平日就食女呢啲全世界都知,用PayMe code扮幫寵物收利是,事前又唔清楚,根本一開始就想自己袋落袋

呢個真係造星死症,有啲唔讀書發明星夢,有啲一係淨係為錢,有啲一係為咗溝女,雖則佢比起姜濤、Day、Nathan呢啲高質,但全面去睇呢個人,佢嘅人品其實都有限

之後「造星評議會」又會話連登仔反陳蕾反MC,呢班追星族毫無道德底線,去到人命都視若無睹,Nathan條命就好撚重要,Jessie條命就完全唔重要,寧願扮道德撚幫殺人犯辯護,都唔會講任何一句關心死者嘅說話
去中國唱廣東歌
文化輸出有咩問題?
???
其實MC都有上過TVB冇記錯好似慈善活動
咁係佢地嘅問題
唔代表為咗唔俾人咁做就自己斷自己路先
咁好似完全本末倒置
賺果魚
去親東門都未聽過
都疫情前啦
韓國人話端午節係佢地既
所以我地就唔再慶祝
其實大灣區都仲好多人聽緊香港啲新歌
吳若希5月佛山開音樂會啲票最低280都賣曬
supper moment果時你唔講?
人地遊行都遊撚埋屌人藍
再俾班hater屌走先上去 又屌人
好耐之前啦
19年之後華納都無人再上tvb咁濟
證明咗啲咩 我唔講啦 鏡就去英國開 連登仔吹奏嘅mc就去大陸開
MC 返大陸搵真銀 揸波子
港台ban咗
連登仔吹乜死乜
Zpecial早排咪上過tvb《J Music》唱歌
老實講宜家香港真係封閉過大陸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞