MC張天賦終於要上大陸開演唱會了!

482 回覆
756 Like 73 Dislike
上大陸拍劇有配音,但身型無人救到佢
因為 翡翠台 惡過 共產黨

之前跟風屌,而家跟風北上
夠唔夠viu 惡?害到阿mo
反鏡下嘅得益者之一,鏡狗以外嘅小丑升格哂做實力派
所以?
佢嘅問題係不負責任 冇交帶
家人健康原因去唔到練習可以理解
但係至少要同組員同製作組講聲掛
人地係佢肚裏面條蟲?一定知佢咩事?
唔好話咩想保護私隱所以唔講
冇人要佢詳細講 簡單講句屋企人病重入院要去照顧佢所以未必嚟到練習已經得
而唔係咁樣直接no show冇解釋
已經係咸豐年前嘅事 呢樣嘢佢認咗衰仔啦,佢訪問都講過自己以前好唔得。節目後尾都改番好,出道後亦都冇人再話過佢有態度問題,呢啲嘢係經一事長一智囉
咁你無咪唔係屌你囉做乜鳩
咩叫主流呀
藍絲夠有好人,黃絲夠有賤種
係咪代表晒全部
當初個主流唔係講顏色?你一係訓撚左一係扮睇唔到
呢個post都大把其他人笑緊賦二代食回力鏢,嚴格講聲夢fans可能得我同簡兩個
你夠一碌竹打晒啦on99
其實就無人笑mc,笑鳩有班賦二代大大聲好本土,唔藍唔會賺人仔,屌埋其他歌手上去
咁你無份咪借歪,佢地屌人返上去個時又唔見你彈出黎
企開啲啦公道伯
MK busking 仔人格有問題一啲都不意外
本身煙酒女賭樣樣啱 突然爆紅一定飄飄然啦
仲有成日扮哂情深咁唱情歌 越嚟越難頂
嬅嬸除咗令大陸友學識廣東話
佢去唱<<再見二丁目>>
林夕就算被封殺
但以另一種方式存活
咪玩啦,佢啲演技
條友拍戲做表情都唔掂啦
根本你叫佢唱跳演都冇樣可以做得好
咁既香港頂流拎出去真係影鳩衰香港
演技可以改(雖然佢唔會)但聲改唔到
吹撚到歌神級 紅館show入場睇撚到燥
鏡狗本身就唔應該紅
佢地就真係社運同疫情下既最大得益者啦
呢啲垃圾放著19年之前點會有人理
果陣仲吹到佢地帶返起香港樂壇
9成5以上都係中年以上既女性fans,仲有面吹到咁

MC唔係話好唱得,但啲歌正正常常,聲唔閪
少柒野畀人講
更重要係佢的確吸引到多啲人聽廣東歌
而唔係班垃圾鏡狗之流刷哂榜都冇人識佢地啲歌咁撚垃圾
解乜釋 根本藉口
有睇節目就知佢根本目中無人 完全冇尊重過比賽同隊友
吓吓no show or 遲大到 唔浦頭事前連講聲都費9事
老豆cancer大哂?信佢全天候24小時喺醫院守候都on9 講都冇人信
明明自己性格態度有問題又話雜誌同Viu老屈
唔通Taylor Swift去大陸都唱中文咩
洗鬼劉俊謙咩,jeffrey拍飯氣2,明明套戲咁爛,上大陸宣傳個陣佢都無被人笑仲吸咗啲大陸粉
紅不過羅湖點上
Hsbc 都串柒你班鏡狗
用作品說話
發覺班鏡狗淨係識負評唔識駁
viutv = 黃絲 ?
成個支那都係G點
點知佢今次個G點喺邊
禁唔禁唔係你主辦單位話事
要聽普通話洗聽你咩,你班港燦唱普通話會好過佢地啲歌手??
19年上撚咗廣州啦on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞