MC張天賦終於要上大陸開演唱會了!

482 回覆
756 Like 73 Dislike
MC真係00後男神
係大陸人同共產黨向黃營跪低
香港勁多垃圾過氣奀星喺廣東省都有人睇
廣東人對香港垃圾嘅熱愛係全中國第一
搶到先講啦
使撚搶咩 喺香港夠做啦 十六場亞博爆晒 你隻支那mc開得個一場
大陸人一向都係咁

周杰倫, SHE 佢地都話係「中國歌手」
火鳳遼原 又話係「中國漫畫」
https://www.youtube.com/watch?v=f2V7NE8AEVM

勁歌金曲 都上過幾次啦
咁繼續留喺香港囉
年年開十六場
幾時可以去返紅館
https://www.youtube.com/watch?v=f2V7NE8AEVM

2022年 勁歌金曲 算唔算耐??
遲啲去啟德啦 仲去紅館依啲鬼地方做乜鳩
因為香港人2019年玩大左, 所以受到重點打壓囉

同新疆, 西藏 , 廣東, 一樣
越反抗勁既地方, 中共就越要打壓你

你唔反抗, 反而會放鬆小小
之前係因為 抗爭熱潮
一提起大陸, 個個屌

家陣熱潮已過, 大家當無野
現在好多黃絲自己都有去深圳吃喝玩樂, 仲邊好意思出聲
本身黃絲 都係羊群心理

2019年個個抗爭, 好多香港人都跟住做黃絲支持抗爭

現在個個北上消費, 好多香港人/黃絲 都跟住北上消費
仲邊好意思出聲屌人北上搵食
你即係話2019年果200萬黃絲都係on9???
咁你要問2019年黃絲

當時只要有人去大陸搵食, 都被黃絲問候祖宗十八代, 又話出賣香港人,講到千古罪人咁款
全中國每日千千萬萬歌手開show

唔通你覺得大陸官員 會咁得閒逐個去查 有冇醜聞咩

只要唔係大單野(例如公開支持香港抗爭, 支持台灣獨立)
就唔會去理
文你老母咩

田馥甄 食意粉都被大陸人屌佢係台獨, 令佢係天津開show都開唔到
黃絲有借口自動送中食野啦,唔會比同路人鬧
都唔止廣東啦

大陸人對 香港藝人始終有種情意結係到

就好似 陳小春果班古惑仔
次次去大陸開show唱「來懷念過去.....來忘掉錯對」
都一班大陸人去睇

食老本食左20幾年都得
其實佢地一早上過大陸開show啦
有得賺點會唔想上去賺,問題就係一出左香港已經畀人笑柒,各地華人都睇唔起
所以鏡狗紅不過羅湖係證明緊佢地垃圾到去咩地步,大陸人咁低要求都唔睇佢地班垃圾頂流
上面隻鏡狗話喺啓德開喎
擁抱大灣區
咪屈
佢哋淨係讚嗰陣先會話係中國電影
批評嗰陣就會叫返做港片架喇
咁呢啲起碼都叫紅過
廣東人係乜嘢都哽得落
連吳若雞吳業坤刀削面呢啲級數都有人睇
好多暗星返上去都係專開廣東省場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞