[直播?][新手] DIY動鐵耳機比女友

340 回覆
437 Like 7 Dislike
D材料邊度買
有興趣自己整黎玩下
睇唔明
一開始電鍍係整d咩
D材料邊度買
有興趣自己整黎玩下

差唔多所有野都係淘寶 單元一定要買全新
CLS

我嘅夢想係自己DIY 耳機

但係冇呢個能力
樓主 全部工具連料大約幾錢?

Total 1200蚊港紙 左右
用樹脂殼, 做雙導管都唔難, 仲好聲d ,又可以搞下artwork

我淨係接觸過呢種 所以都唔敢整其他住
睇唔明
一開始電鍍係整d咩

你講緊橙色嗰塊分頻板?
睇唔明
一開始電鍍係整d咩

你講緊橙色嗰塊分頻板?

呢到同呢到
岩岩焊完電容電阻 分別係R1 C1 C2 我打算整22955+29689 呢個係大路既分頻

焊第一粒 22955 同樣 火酒 助焊劑 上
巴打係咪之前係出面學過
D材料邊度買
有興趣自己整黎玩下

可唔可以出個工具list要買D咩
唔該巴打
會唔會爆 樓主第一次整?
之前諗過diy cm 不過未動手 因為個殼未有時間搞
單元諗緊拆tf10 加westone 3定兩隻分開 (兩隻都爛晒)
條女除左 哦...
仲可以有咩反應
條女除左 哦...
仲可以有咩反應

唔使下下要 「哇 你好勁呀」既

我相信佢會明我心意
會唔會爆 樓主第一次整?

邊會爆 你覺得係咪第一次?
單元諗緊拆tf10 加westone 3定兩隻分開 (兩隻都爛晒)

加油呀巴打 搵日dick起心肝屌掂佢
D材料邊度買
有興趣自己整黎玩下

可唔可以出個工具list要買D咩
唔該巴打

好 整完post
其實headphone貴 唔係貴起最後調音部機到咩?

整左岀黎唔使調音真係work?
打死都唔信樓主係新手
其實headphone貴 唔係貴起最後調音部機到咩?

整左岀黎唔使調音真係work?

一開始電阻電容嗰陣已經調左音 不過無個人特色就真既
樓主仲識整啲咩
我想講女會重見個殼多啲
我想講女會重個殼多啲

加油呀巴打 搵日dick起心肝屌掂佢

之前有個耳模 不過成品好似唔太fit 要做返個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞