[直播?][新手] DIY動鐵耳機比女友

340 回覆
437 Like 7 Dislike
係咪開班 好想學!
大家想我點教?
一係我留低tg?

https://t.me/g0114382

想整個比嫲嫲同自己
最近佢入左院成日話好悶
整個收音機同耳機比佢就正

最後加埋之前整既牛仔耳機袋 勾埋個爬山扣 就大功告成 多謝咁多位既支持

想問樓主耳機袋個牌仔係咪自己整?係銅定鐵?幾厚?

個牌仔係皮整㗎
https://t.me/Gnowoel

如果有巴打認真想學/整 可以問我 識答就盡答
唉屌
之前自已幫佢DIY左個CM耳機,佢都冇用過
唉屌

女人極小好呢味
唉屌

女人極小好呢味

女人只要個耳機好睇理得你咩動鐵咩

好彩我問定佢鐘意咩色既殼
唉屌

女人極小好呢味

仲要掛耳,心諗做乜9
唉屌

女人極小好呢味

仲要掛耳,心諗做乜9

依個真 未入坑嗰啲多數聽到掛耳耍手擰頭嫌煩
電子佬係香港乞食
最緊要你女友知隻殼來歷,唔係俾朋友笑鳩佢用老翻shure你就閪都無得屌
有d巴打想我教整/幫手買料 不如我係tg開個group傾下點搞?

https://t.me/Gnowoel
最緊要你女友知隻殼來歷,唔係俾朋友笑鳩佢用老翻shure你就閪都無得屌

其實DIY得不如磨左個brand之後刻野上去

啱既 但係我無乜藝術細胞 同埋我唔肯定佢鍾唔鍾意 所以第一次都係保守d 下次再送心機野

知呀 可能我同佢都係讀緊書 未睇呢d咁重要
我男朋友表示Q得閒整啲咁啲野
想佢浪漫下
我男朋友表示Q得閒整啲咁啲野
想佢浪漫下

可能我讀緊書啦 暑假得閒d
想知樓主個X-RAY係用咩device

要問翻巴打窩 唔係我黎

去急症室照 100蚊一次

成個畫面出哂黎

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞