[直播?][新手] DIY動鐵耳機比女友

340 回覆
437 Like 7 Dislike
有d巴打想我教整/幫手買料 不如我係tg開個group傾下點搞?

https://t.me/Gnowoel

好 !即開個ac
想知樓主個X-RAY係用咩device

係咪開班 好想學!

見到呢個post 已經諗到份女友下份生日禮物

想請教巴打 我想整雙動鐵耳機
單元方面諗住用30017+22955 用分頻板駁埋一齊
但佢地出聲口要落哂阻尼?
耳機殻果度有無話要有咩地方留意?
同埋有無咩地方要注意?
咩都唔識,想問下巴打點解會落火酒嘅

清潔, 易揮發冇野殘留

利申: 鳩估
型到爆

同埋有無咩地方要注意?

阻尼係落係個殼既出聲管 應該一個就夠啦

清潔, 易揮發冇野殘留

全中 之後上錫會易d

同埋有無咩地方要注意?

用咩殼?
巴打動手能力應該好強
搭單一問
依個耳機(好似係monster beats tour)點樣拆開佢
想焊返入面斷咗既線

同埋有無咩地方要注意?

用咩殼?

諗住用呢隻殼 但係好似得動圈先用得?
https://world.taobao.com/item/542740863771.htm?spm=a312a.7700714.0.0.675ba573tyyMrQ#detail

同埋有無咩地方要注意?

阻尼係落係個殼既出聲管 應該一個就夠啦

阻尼當我無問過
問完果陣再重睇你個post 問得好on9
見你由頭整起都得,我都想試下幫我隻爆殻535換殻

Tg入group同巴打們一齊玩?
巴打動手能力應該好強
搭單一問
依個耳機(好似係monster beats tour)點樣拆開佢
想焊返入面斷咗既線

睇唔睇到d膠水位? 再唔係就要用界刀磨
巴打有無個工具list
巴打動手能力應該好強
搭單一問
想焊返入面斷咗既線

睇唔出邊到係膠水位
依d耳機係咪通常都係膠水黐,而唔係好似螺絲帽咁擰入去?
如果真係要介刀,係邊條顏色線到入手好

整唔整得好其次,最緊要享受下個樂趣
巴打動手能力應該好強
搭單一問
想焊返入面斷咗既線

睇唔出邊到係膠水位
依d耳機係咪通常都係膠水黐,而唔係好似螺絲帽咁擰入去?
如果真係要介刀,係邊條顏色線到入手好

整唔整得好其次,最緊要享受下個樂趣

我建議綠色 但係要慢慢 因為個動圈應該都係嗰個位
巴打有無個工具list

有呀 我諗住喺tg group講 其實個tg group唔一定係要搵我學 講乜都得

同埋有無咩地方要注意?

用咩殼?

https://world.taobao.com/item/542740863771.htm?spm=a312a.7700714.0.0.675ba573tyyMrQ#detail

巴打 動鐵係咪唔用得呢隻

同埋有無咩地方要注意?

用咩殼?

巴打 動鐵係咪唔用得呢隻

無話唔得既 擺得入就得 再加大量膠水

清潔, 易揮發冇野殘留

全中 之後上錫會易d

咁啲焊鍚膏呢
係咪焊其他野都用火酒易焊啲?

清潔, 易揮發冇野殘留

全中 之後上錫會易d

咁啲焊鍚膏呢
係咪焊其他野都用火酒易焊啲?

係呀 用火酒抹 再搽焊錫膏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞