忍撚夠,同我叫曬九巴公司做嘢嘅即刻入嚟!

264 回覆
40 Like 1242 Dislike
有次明明成條龍等紅燈都唔開,on9㗎
乜撚野大多數 你放1730/1800 唔代表人地
講到尾咪又係想就自己
開門比你係人情,唔開係道理
坐得上司機位 已經冇咗個良心
停低比你上只係bonus 下下都做好人辛苦嘅只係自己
咪撚賴落呀婆度啦 呀婆唔知自己跑得慢 唔識早啲去巴士站等?
等你係人情
唔等係道理
咪撚咁自私 準時啲啦
咁唔鍾意巴士唔等人
咪自己揸車囉仆街
老奉等你咩
死窮鬼
屌你老母當呢度fb定whatsapp
haha你老母咩
最撚憎啲人連登用emoji
唔怪得知樓主咁撚on9
樓豬punk this
我唔理 其他人可以唔需要等 我就點都要等埋
我未見過一個後生靚女追車司機會唔停
唔知以為皇帝
屌你老母😹😹
你話司機飛站或者閘咗條隊冇上曬客就走就話啫, 屌你老尾離站一米都嘈
隔咁遠撚知要上佢架車咩, 就算識讀心隔到咁遠都搞唔掂喇
再嘈車長畀個機會佢等多班車嚟接
就算望嘅係左鏡或者倒後鏡都搞唔撚掂喇, 大佬佢話隔成半喎, 最少半架車, 係後面追上嚟嘅話根本冇機會睇到
我次次見司機肯停就更加緊張跑快多幾步衝上車, 全車人會望住司機同自己, 勁唔好意思
依家啲車閂門閂勁慢, 閂緊嗰時攝都攝到上車 (雖然會畀司機鬧危險) , 前面個客未入曬架車行到畀錢位又唔會開始閂, 你都跑到個門閂曬先到, 好難怪人哋直接走㗎喎
左眼望左鏡,右眼望右鏡咪得
睇你表演
個司機係你條女
永遠含春咁望住你咩
所以我一定係跑佢見到我嘅角度
有d真係正面跑埋去都閂門開車走
我反而試過一次喺個好少人嘅站等車, 等咗半個鐘終於有車到, 一舉手架車直行直過走咗要再等半個鐘 打上去投訴覆我話司機以為我係揮手話唔使上 畀我反問佢成隻手臂打橫伸出馬路yup、截的士咁揮可以點樣係唔使上
不過個站真係太少人用, 冇耐個站就cut撚埋
發覺成日話要追巴士或者送車尾嘅人都預到好炆水, 自己習慣早5分鐘, 始終明知個app唔準
我老母係1分鐘先慢慢行去,成日出事,叫佢早起碼3-5分鐘, 佢話要等好麻煩 明明走咗一班仲等得耐
個垃圾app有啲班次疏嘅車預早開十分鐘去等, 有次同我講仲有八分鐘到, 結果等多兩分鐘跳咗落下一班車, 話前面講八分鐘嗰班已經開走咗
成個站啲人屌曬鬼, 話成日遇到呢啲呃人嘅鬼車、幽靈班次, 結果過咗陣係兩班車一齊到
原來前面兩個街口炒車塞咗車, 第一班車塞死咗喺到, 畀個app 9up已經過咗站 唔知點信佢
隻腳伸到入去司機閂門佢唔係仲易奶嘢? 一陣你報畀佢夾親傷到佢仲大鑊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞