忍撚夠,同我叫曬九巴公司做嘢嘅即刻入嚟!

264 回覆
40 Like 1242 Dislike
屌你老母唔知幾時開始係站等車要揮手先會停
試過幾次係站等車玩緊手機啲司機直接駛過
要我跑去街頭拍門先比上 仲要屌臭我唔揮手on9
跑得不如跑完全程
落左黎幾耐
你唔屌埋狗鐵?
試過有一次102往旺角途中, 巴士埋站, 但前面有4架巴士排緊未埋到, 條巴士佬見有排未到, 照開門比客落, 我係樓上係無開門燈, 唔知巴士佬未埋到站都照開門落客, 我等到前面2架巴士開走行落去, DKLM巴士佬開車走, 我叫佢開門, 條撚樣唔撚理我, 我梗係嘈鳩佢拍佢相屌晒鬼, 條巴士條氣唔順, 停撚左架巴士係彌敦道路中心, 成車客即時屌鬼, 我話巴士佬你咪好撚開車, 等差佬黎自己同佢講啦, 之後咪又死死地氣開番車, 我恥笑佢咁撚YEAH唔好開車呀麻, 開車JM9 DLLM.
炒撚底晒D車牌人名, 轉頭就打去投訴, 佢老味佢唔撚等埋站仲要發爛渣, ON撚九.
根本香港有好多司機心理唔平衡扮睇唔到玩鳩乘客
你以為得你一個跑? 你前面已經有2條友咁做,再唔走等到幾時

啱啱落嚟香港?
老奉開俾你?
已經睇緊鏡準備出
個個埋嚟都開門
又要時間望定鏡出巴士站
又有人過嚟拍門上車
又要開俾人
咁全車人唔駛出站啦
有埋個app 俾你睇時間
好多人話唔準
但唔識預早2-3分鐘到站等?
趕唔到咪下架囉
趕時間搭的士囉
跟住收到投訴叫我下次等埋 我心諗你都onL9 咁等法下班車都就開
另一個投訴唔開始
司機點都係輸
不過咁,啲巴士佬最鍾意恰學生,見過幾次,自己都試過,隻腳伸到入去都要縮返
反而狗巴司機,我最反感係,冇人㩒鐘,又開乜尻門呢,大站又點呢?落車㩒鐘是常識,唔㩒唔好阻住下站嘅人
樓主call的士啦,巴士唔會等你
屌,我試過睇巴士app仲有3分鐘係總站開車,我仲有20秒到就到個站,我迎面行過去架巴士到,點知司機閂門開車,我迎面揮手叫佢停,佢直接開車走,我望一望個app同總站個mon,屌仲有成2分鐘先開,都有人同我一樣O撚左,話點解早咁多開車,跟住我去狗巴投訴,係完全無人回覆過我,狗巴on99。
狗巴:哦, 果班係上一班車遲咗走
樓主跑快啲咪冇嘢
我1715放工
提供服務嘅西
使用服務嘅亦西

這就是香港
有冇私自提早開?
有啲撚樣時間表寫0730開,條友07:29:20 就開走
上咗車都照port佢

部車未爆唔準開
有冇人有高層email
咁都投訴係浪費佢自己時間
個人經驗係要最少早5分鐘去等,個垃圾app
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞