周小龍同Bob叔有咩過節?

353 回覆
161 Like 14 Dislike
今年都2024 啦大佬? 當年有無國安法23 條?
你而家試下出樣係youtube 評倫下政府?

無視現實環境就講得最口爽。
四年前話黃圈垃圾比連登仔屈毛狙
今日終於一雪前恥
無門檻一盤散沙勿鬥黃丫嗱
精彩
其實都唔係咁複雜
俾錢local 黑社會做
你行行下街醒返個下已經係貨櫃 目的地東方某大國
乾手淨腳

真係睇佢想唔想捉你架渣
移撚左英啦,仲咩國安23條呀
又話移民係為自由?
佢根本就係不理政治果班
bob叔要靠社運呃錢
依家黃尸同你講2024 仲分黃藍
當年瘋狂批鬥人,依家叫人咪提
又話移左民好自由?仲驚撚過係香港
咁你會唔會出樣係youtube 屌政府?
定係會為自由移民英國繼續屌政府?
你講撚到咁
不如你分享下你有咩貢獻?
任何野都無絕對
只有程度
我會出又點唔出又點,而家佢就係飲飲食食KOL
Bob 叔唔係當年唔係身體有事都未必移英添
佢只係一個好有錢既香港小市民黎
睇完我又明周生嬲乜
雖然佢非黑即白正經得濟
要低調唔再講係無問題
咪換過晒個圈子
要求人del post就真係唔合理
更何況所有名人講過乜一早比人backup晒
睇完連登comment當去咗
呢個咩諗法嚟…之前日日屌嘅新腥港人就係嚟到香港仲普通話前普通話後 仲未計排隊文化 周街屙屎 大大聲講嘢 你唔融入自然就俾人排斥

近期比較紅嘅鬼佬Brendan就係融入咗香港 而家有邊個歧視佢 用有色眼鏡望佢?

再用上面個例子人地Brendan都叫啲外國朋友感受吓香港文化 人地照喺香港有香港人朋友

乜撚嘢喺外國9成9白人同白人玩 亞洲人同亞洲人玩 香港咁多年都冇一個白人/黑人fd 你都on撚99係咪你自己冇咋?
遊說人移民時唔係咁講
去到英國先話睇香港嘢會抑鬱
咁留港香港人應該死晒
身體有事都信

佢每次集會企埋一樣食支煙同人影完走
真係付出好多

唔明一個炒樓置富
淨係爆粗講溝女史(最後揀件大嘴鳥)嘅小巿民
為乜要崇拜佢
你有白人/黑人fd?
你有,有幾多人有?我見西貢啲鬼,9成9都同返白人玩
定係我同你住係平行世界嘅香港?
我有外國朋友係咪好出奇?
你有你見西貢啲鬼 我有我見hkfc 南華會 木球會 遊艇會啲鬼大把香港人朋友 甚至一隊波有一半鬼一半香港人
我真係懷疑同你唔係住喺同一個香港
以你邏輯新移民嚟到香港唔應該學廣東話啦 講返普通話自己圍爐咪算 香港人睇唔起你就係歧視 係香港人問題
快D同肥撚含撚
其實佢係知名藍屍五毛,你慳返啖氣啦
快D死去同肥撚含撚
肥撚當年純想搶下口 過下口癮
你估佢真係
追求民主到極致
分一世呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞