周小龍同Bob叔有咩過節?

353 回覆
161 Like 14 Dislike
你自幻想就當係全部?咁好難幫你架喎

你講嘅嘢其實更適用於你班Nancy身上
有啲人靠愛國搵著數,唔通我又話你地全部有著數先愛國咩
有人鐘點指指點點有人唔受, 性格衝突私人個節同藍黃有咩關係
最撚搞笑係有咪有囉,人地自己都認有
班憨鳩仔唔知做乜柒係咁幫佢話冇,唔講以為撈緊黃賭毒唔比得人知仲係到拗幾多幾多間先算、持貨幾耐先放又算唔算

ming仔捐個份錢都已經99%連登仔望塵莫及,班黃尸狗咪又係追住佢黎咬
從來連登仔就係付出最少 要求最多嘅
寛己嚴人嘅極致
我諗人哋想表達要表達努力融入,就一定會受尊重嘅心態。

現實歸現實,保持良好嘅心態,理想有可能達到,上面提到Brendan都係好例子
就係囉,係就講清楚啦,等人唔好中招都好
panic attack喎
Ching弱智
即係阿bob縮又要吸黃絲view呃like拎存在感
又要驚同d高調既黃政治人物來往
到比人質疑佢失蹤既時候先會搵返d黃政治人物食飯打卡
所以周小龍咪嬲阿bob縮囉

樓主pin this
講到白bob縮23條立法後即刻縮
移左民都要叫人del post割
CLS
睇完知周小龍嬲乜,Bob叔唔想咁高調,指指點點話個老婆仲要返香港,咁就老土咗少少
咁人哋仲有物業響香港
低調咪低調
點解要求人哋輸身家咁玩
到左今時今日仲鬥黃屌人 都唔撚化
咁又係
原謂五千年文化原來到頭來都停係搞人屋企呢到level
鳩估

周小龍出d post不嬲都好撚癲
直接屌政府
Bob叔應該有叫佢del post所以周小龍唔like佢

咁都唔明使唔使驗下腦,黃尸智商真係咁低?
而家係屌柒死肥扑扮黃,成日指指點點,一比人踢爆就show黃尸合照
黃尸閱讀理解0分
exact7ly,但班黃尸睇唔明
買嚟做面試衫一流
依段講得好啱,樓主可以嘅話考慮下pin this
呢條撚樣都傻傻地
冇記錯BOB叔係仲有屋企人(好似佢啊媽)係香港
咁有D說話緊係可免則免架啦
咁都要屌真係
佢係屌bob指指點點叫佢都唔好講咁多,咁佢屌都冇乜問題嘅不過睇落其實都係好小事,屌兩嘢過幾日又轉話題㗎啦
根本就小鳩氣
睇佢另一篇野話
bob叔冇經佢本人同意就upload佢地張合照上ig (我亦都覺得唔需要)
屌佢老味覺得唔需要 打埋出黎做乜鳩
為屌而屌老而不就係呢D
講漏左
周小蟲自己都有POST佢地既合照係FB啦
自己就講到BOB叔好似要靠佢地既合照認證自己仲係黃
但又唔記得之前自己都有做呢D野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞