跨性別者「女變男變女」後悔了 無家可歸歎:身體整組壞光光

246 回覆
381 Like 29 Dislike
我諗佢係心理創傷既情況下好難可以自己做到啱既決定 只可以話佢搵錯機構幫佢
你人生有幾失敗先會講得出「寧願俾人性侵算」
男人都會俾人性侵 而且不論男女施暴者
你可以睇下而家Netflix套baby reindeer 唔好咁井底之蛙

同埋你講果啲例子全部都係拍拖嘢
關女權咩事?莫講唔係全部情侶都係咁既相處方式
簡單講 搵個正常女朋友 咪撚乜都賴女權
變咗侏儒,有冇女肯比佢屌
告翻佢地歧視
女轉男再轉翻女
明明LGBT pro max黎
咁講
你病緊嘅時候冇辦法自理
精神病期間都未必可以咁理性做決定
係會依賴專業人士意見嘅
emma watson 隻死臭閪
就係咁正先被人性侵
應該要自豪
係佢悲觀
真-變性果班,我都好尊重佢地,呢個決定唔易做。點都認同返佢想要果個性別。

屌,但係果班叫人地稱呼佢地做“they",話人地叫錯pronouns。Identify自己做d古靈精怪野,又話自己non binary果班真係好撚煩。
條路自己揀
仆街唔好喊
左膠害人不淺
根本好多人都唔係真係諗清楚
分分鐘連個心理醫生都係左膠
左膠
女權
力架撚
環保撚
都搞到個世界Y 撚哂
LGB(T_T)
然而事實就係變性成為男人後
發現男人更為悲哀
最後變返做女人
傻鳩毒撚係唔係平時貼開錢溝女又氹,講到身同感受、beta男開,淨係識網上凶狠
睇吓Nathan
啲死基佬tb 咪留完個負皮走啦出嚟講囉
最on9係你幾時先會用he she they呀?
佢班仆街唔喺度先用架嘛
dllm人又唔喺度仲想操控其他人refer佢要用d狗屎垃圾pronoun
真 男人出街 結婚 乜撚野都係老馮比哂
就咁睇篇嘢
係俾人老點咁可以醫心理創傷喎
冇人把關判斷佢係咪真係性別認同障礙喎
你唔明個重點係左膠搞到呢啲嘢易過生菜
Can’t beat them join them d friend
原文

https://www.thesun.co.uk/fabulous/27720466/gender-transition-surgery-regret-body-ruined/

At the age of 20, feeling desperately unhappy, and suffering trauma from serious sexual assaults perpetrated by men, she discovered online trans communities.

Sinead convinced herself that all of her problems would disappear if she underwent gender reassignment treatment.

...

Sinead was single-minded in pursuit of her goal to transition.

For example, when asked about being an inpatient at a psychiatric unit in 2014, she said it was because she was depressed that she hadn’t transitioned yet, which was a lie.

佢自己走上 trans forum 睇咗d唔知乜撚嘢
說服自己變性之後會一天光晒
走去醫生度同醫生講 depression 係因為未變
咁醫生可以點 又唔係佢肚入面條虫
咪幫佢變

變完後悔就話當時醫生唔質疑佢決定

做男人同做女人個樣都唔錯
唔係性別問題
似係性格問題
嚟香港可能白卡都攞到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞