跨性別者「女變男變女」後悔了 無家可歸歎:身體整組壞光光

246 回覆
381 Like 29 Dislike
係,根本只係心理創傷,不過有班女人係咁話只要係男人就唔會發生呢啲事搞到佢有錯誤認知覺得變男人就可以解決一切

間性別診所的確好有問題,身為專業人士連心理創傷同理解男人既壞處下都覺得自己應該係男人既真性別認同障礙都唔識分

PS:其實最大問題應該係woke,只想增加自己既族群,其他都唔會理,分分鐘診所既醫生都係驚太常話人唔啱變性就會被woke攻擊先咩都話啱
變返女原來都咁辛苦,建議佢再變返男
性別酷兒囉做 你自己定義自己
抵撚死啦
依家成日模糊呢啲性別邊界
唔係科技發達,點可能做到咁多逆天嘅嘢
信耶穌嗰啲到依家都唔好似當年十字軍咁樣討伐呢班柒頭真係講唔過去
認同一半,但女人唔識自己分析人講乜佢信乜都係遲早奶嘢,變性呢d 嘢自己身體自己負責
整撚到成個Burn Gorman咁
佢個款點可能做到男一
相信有人搵佢拍戲,唔係做男一佢一定唔會接
好難諗到有咩角色啱佢做
九成九係女人,話男人就永遠唔會被性侵,好安全,絶口不提男人要面臨既其他問題,而且佢既心理根本一直都係女性,唔係性別認知障礙,只係被性侵既創傷後遺症,不過諗諗下其實佢呢招的確解決佐被性侵既創傷後遺症,只係出佐另一個更大更永久無解既問題
但有啲國家癲撚到未成年都去變性

仲有
國際游泳總會(FINA)為此特別頒布規範,限制跨性別女性必須在出現青春期第二階段性徵,或是12歲之前進行變性手術,才可以參與國際游泳競賽的女性項目。

12歲前變性
傻閪
繼續變撚到死果日啦
精神病又唔撚柒認
屌你
「變性唔緊要」 你都on9
Maybe she got harassed (sexually/others) while still identifying as a man and realize men have almost zero help in that regard compared to women…
女權只係識講性侵
出街男仔俾哂錢 嚟M要社工上身咁氹
結婚擺酒又係男仔俾錢 買屋家務又係男人做

依D全部唔講
我寧願俾人性侵算咁 之後乜7都唔洗做 有人養
人地係比人搞到有精神創傷先諗埋一邊
你做0可能有1仔會願意照顧你😅
咁的確係條路自己揀既,我都好憎果D成日見後果唔啱就反悔自己選擇既人,不過性別診既功能唔係就係專分析人到底係咪真既性別障礙咩,依家佢哋淨收人工連本職都求其做喔所以我覺得屌埋性別診所都係啱既
啲性別診所為咗生意會引導啲細路對自己性向既質疑,叫佢哋唔好同父母講,然後叫佢哋食賀爾蒙藥,到大人發現時已經返唔到轉頭
成個英國
講咩? 亂馬1/2?
變黎變去好好玩
3年後在專業診所建議下由女變男,但變性造成的身體傷害,以及後續的感情破裂

話明障礙咪即係病嚟
。。。。。。。
即係咁
你咁大個人
責任緊係你度
佢就係講緊三年創傷後治療入面不斷俾人灌輸佢變咗性就會一天都光晒,唔再有病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞