跨性別者「女變男變女」後悔了 無家可歸歎:身體整組壞光光

246 回覆
381 Like 29 Dislike
即係英國教育 中國香港英國人下一代有排煩
佢仲係女聲?
easy mode -> hard mode -> ?? mode
睇過類似嘅韓漫, 非H漫
個女仔比啲MK輪完剪晒啲裙同剷短個頭, 變咗TB打扮
又唔講比屋企人知, 又唔報警, 性情大變, 雖然佢唔係主角
睇到好唔舒服
基本上女人係感受唔到或者唔明點解男人會面面臨既問題。女性平時少少粗重野都可以大條道理唔做叫人幫手做,但男性如果少少粗重野都唔做會俾人屌。淨係呢個細節位已經玩死左班女轉男既,廿幾年黎既習慣無可能咁易改到。
之前咪又個Les作家
扮男人生活咗唔記得幾耐
過幾年自殺走埋
想問吓做依啲變性手術 個世界因此多咗幾多碳排放?
咁所以呢個女仔肯定有病?
會唔會可能受人影響所以以為自己真係有病
例如一推複雜學名都可以搞到搞基合理化
咩安多分皮質純腎上線所以就係有病架喇
珍,識個tb,佢有齊女人既on9野

又想扮男人於是走去做男人主導既行業(揸van),已經唔係體力野,但就都係有女人果d情緒化影響工作。
其實拍戲可以扮返女人

或者開返套跨性別戀愛故仔

Anal拍劇都係扮鐘意女人姐
遭男子嚴重性侵

一切問題果然又係源於男人
當同性戀用"天生"做平權理由 又廣泛被大眾接納之後 根本冇嘢拗唔到 冇嘢可以係精神病
https://www.thesun.co.uk/fabulous/27720466/gender-transition-surgery-regret-body-ruined/

At the age of 20, feeling desperately unhappy, and suffering trauma from serious sexual assaults perpetrated by men, she discovered online trans communities.

Sinead convinced herself that all of her problems would disappear if she underwent gender reassignment treatment.

自己攞來
無神神走去朋d trans community
然後覺得 trans 做男人就一天光晒
你唔變佢邊有錢收
D報章雜誌傳媒
不段以自由為名
再安插一堆複雜學名
宣傳一D奇怪歪理
入細未深既兒童及青少年
加上青少年一段會有反叛同嘗試新事物既心態
好易成為目標
成個人生就破壞晒
嚴重可能會破壞一個社會以至國家
男人而家唔會畀人性侵咩?更加慘係男人畀人性侵好多時都會畀人笑。台灣早幾年拍嗰個傑哥不要嘅宣傳片已經係。拍完出嚟個個都搞二次創作嚟笑。你諗下,如果現實之中有男仔畀第二個男人搞,你估佢哋會唔會咁講出嚟?一講出嚟又畀人笑,呢種精神壓力大過女人畀人性侵啦。
外國歧視無咁勁,東亞呢邊男變女都好易俾人歧視。有套日本戲叫當他們認真編織時,講男變女既問題,有興趣可以睇下。
性別認同障礙 不等於 同性戀
兩回事黎
以前同性戀的確係精神病黎
我支持JK羅琳
你錯喇,Emma Watson呢d人係睇利益
你出得起錢,叫佢即時轉男權都得
on9有閪都唔識用
大部份係需要心理醫生多過變性醫生,但班左膠就由小朋友入手,灌輸佢哋性別可以好似換衫咁,切咗啲器官就得。好似邪教咁洗腦,嗰班應該拉去坐監。
睇過有篇野話
點解其他精神病患者例如幻覺幻聽
佢同你講佢見到獨角獸,或者佢就係獨角獸,做醫生嘅唔會鼓勵佢變成獨角獸,或者去買一隻獨角獸返嚟實現佢嘅幻覺幻聽

但係性別認同障礙嘅處理方法就唔同,會根據評估去睇吓嗰個人係咪應該變性,其實係將個人對自己嘅假設幻想實現,其實咁樣係咪有效嘅治療方法

有近一半嘅變性人士有自毁傾向,即係心理上改變對嗰班人嚟講根本唔係一個答案
*生理
東亞應該得台灣同泰國係比較接受變性其實泰國對性別嘅認知不但比LGBTQ+abcde早,而且都算係正常,西方嗰種包容已經係走火入魔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞