[CPBL/中職](台灣) 中華職棒大聯盟 討論區 (22)

552 回覆
1 Like 1 Dislike
台鋼會唔會趟平搶人
選小西瓜交易返王念好
樂天: 又想陰多我一鑊?
Btw 溫子賢通過咗測試會
希望後段有機會選中
香港第一人
https://www.facebook.com/share/p/4ACwoEheRt81gK1P/?mibextid=oFDknk

【聯盟公告】2024中華職棒新人球員測試會已於昨(17)日落幕,總計128人參加本屆測試會,最終獲得球團推薦共78人,其中投手35人、捕手7人、內野手18人,外野手18人。

至少有球團推薦,希望最後幾輪有球隊肯選
亞錦擦靚招牌 打擊應該無問題 係差守備要練
爪對邦呢場真係難睇到笑
邦真係貪心 部長都返嚟啦 仲想攞埋下年支狀元籤
DLLM又火虎
拎住3分投啲咁撚樣嘅內容出嚟
唔睇啦
6 局 7 保送,加埋主審變形好球帶,熄機算
15 球滿壘,夢回 wbc
今晚送佢落二軍,年底釋出啦dklm
體態控制唔掂, 投球內容唔掂, 一指喎
咪同我鷹搶狀員籤好喎
不過邦應該都難啲搶到
鷹上星期5連勝先衝咗上嚟
最頂唔順佢同墊肩,睇親都好痛苦
熟悉的邦邦最對味 200萬種輸波方式都會出現喺邦邦度 論輸波富邦未驚過 支狀元籤我邦攞硬啊
大王 3壘homerun
金達點解仲有得做主審
我鷹6連勝 連5場都有HR
邦邦快手展望出年啦 下半季都直接放棄 用嚟練兵 攞多支狀元籤

真係戇撚柒鳩 戰績又就快墊底 廢都咁 交啲垃圾內容俾球迷睇 人哋第一年打咋 你老母年年話重建 你都可以重建成咁 一軍準備墊底 二軍墊緊 成隊波都唔知做緊啲乜撚嘢
台鋼收到order要出讓爐底位置
之前輸都係輕輕講下班傻閪教練同野手 都冇話好嬲 都仲諗唔緊要啦可能今年部長唔返嚟 咁下年咪都有得揀部長囉

而家部長返嚟啦 戰績就快衰過台鋼呢下真係嬲 一啖砂糖一啖屎 戰績就快輸台鋼知唔知咩叫羞恥啊 唔計阿好 其他人打咗職棒幾多年啊 比較後生嘅都兩三年啦 輸台鋼?!
回光反照左幾場就走下坡仲要連續黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞