[CPBL/中職](台灣) 中華職棒大聯盟 討論區 (22)

369 回覆
1 Like 1 Dislike
鋒瓜係咪弱撚智 1out13壘有人俾池打 就打撚死唔換代表 佢同你有親咩
嘩哈哈 比人再見home run 抵死

條打線咁廢真係抵輸 隔離台鋼條打線都好過富邦 鋒瓜咪繼續copy & paste咁排囉
鋒瓜主要功能 : 申請var
有時該申請冇申請 但死硬都要望一望 好球員唔等於好教練 聽佢講「球來就打!」呢句就知
外國球迷冇人權
嘩!錢就照賺,可以外國課金睇波,但我連官網都睇唔到?你話明星賽投票唔俾投都算,我連官網睇邊個先發都唔得?
本身已經垃圾,得文字直播仲要 delay,都算
而家連 box 都冇得睇
文字直播慢真係冇所謂,我大可以自己開直播望下。我而家連邊個先發咩人升降都唔知,其他國家啲職棒官網都冇鎖,你台灣鎖?係咪咁唔想吸啲外國觀眾睇?觀感真係差到冇人有,keep住鎖我真係下年睇老翻都唔俾錢佢賺。
佢唔係完全block哂, 英文版就外國都睇到
https://en.cpbl.com.tw/

要睇住一堆球員拼音真係
文字直播都唔比人睇.....cls
我屋企用電腦睇會連VPN
唔怪得我尋日喺屋企用電腦睇到官網
一出街就睇唔到
都係睇唔到
你講中文定英文?我中文都係 睇嚟要睇真係要vpn 勁撚嬲我hami video俾咗錢 入面有得撳看更多 佢會彈去中文官網但都睇唔撚到
我send咗email走去問中職點解鎖區同希望考慮下會唔會解返 不過我諗應該唔撚會覆
而家又睇得番
ccl 又爆
呢幾年台灣好多半官方機構係一向鎖中港ip,不過中職講真有幾多情蒐,佢英文又open 喎,都一樣情蒐到
棒棒糖,邦村的希望
屌打不動四棒
真 幾鬼耐冇攞過五分啊!!!好感動
可以情蒐得啲咩啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞