閔熙珍2點正進行記者會 HYBE:閔為了送防彈少年團進軍隊也用了巫術行為(3)

170 回覆
3 Like 5 Dislike
唔會直接咁寫
我又唔認為係自動續約 最多都係7年後第一份約完咗雙方先傾繼唔繼續 如果係自動續約嘅BP嗰啲就唔會傾咁耐都傾唔掂
你都可以諗下
如果有得咁樣set自動續約
咁只要個目標寫賺多過100won,公司可以優先續約,即係=永續
又或者寫要賺夠10兆,唔係公司都可以優先續約,總之條件任意set
咁嘅話仲狼過以前啲奴隸合約,應該咩公司都可以俾人告到收皮
同埋都話韓國藝人合約規定咗最多七年,點會有咩講錢唔講年份

最後,解釋返點解新人成日都咁耐冇收入,係因為練習生時期啲訓練全部都計落負債,所以要還晒先可以開始有收入
閔老母教徒係咁
咩證據都冇剩係鳩up
有自動續約閔老母一早叫nj 老豆老母告hybe啦 依d不平等合約咁大勝算點會唔告
我睇咗咁多年真係從未聽過韓團會有自動續約啲咁嘅嘢你估有線咩
出得呢招係咪想nj解約
唔打招呼肥房一定柒架啦,拎呢樣野出新聞稿
即係都唔想留hype
睇下之後會唔會有投資者肯幫手俾違約金啦 佢哋咁賺得錢之後應該都回到本
jyp都講過肥佬冇禮貌
但依家係打法律戰閔老母玩依d帶風向
就算帶到風向韓網屌鳩肥佬對nj冇禮貌
但法律戰hybe贏左
咪姐係直接叫nj玩完
單官司幾時會開庭?
冇咁快
之後係判開股東會
hybe有正式告閔老母 個d唔知幾時開庭
開完東京巨蛋之後放長假
話肥佬面盲 笑咗
A強調:“我們明確地告訴HYBE,‘我們想要閔熙珍代表的NewJeans’”
且補充說,“這是所有五名成員母親都同意的共同想法。”

5050 2.0
肥佬:有合約糾紛要放假係好正常
有5050係前面班家長仲咁on9
你屌完你老細點會冇後果
好似係5月尾開股東大會 然後就知閔熙珍係走定留

但之後仲有hybe對閔老母既官司要打
起碼都1年
咁hybe好蝕底
醜聞日日爆
股價日日跌
幾時先有得開庭反擊
新聞黎姐
係睇jyp sm yg 既走勢都係差唔多
之前話hybe跌左一個yg其實只係跌返去年頭
但其他娛樂股走勢都跌緊
好難講, 首先冇咗原本團名>一定會冇咗一截fans
之後冇埋d大品牌代言, 同埋目前為止所有紅歌
仲未計所有hybe隱性buff + 以後打對台嘅可能打壓
要投資者先俾十幾億出嚟, 背負咁大風險
可能我悲觀
但咁落去唔會無影響掛
官司仲要拖一年
雖然輿論企喺佢哋嗰邊 但係呢啲時候父母係應該安靜啲
父母都知跟閔媽先係唯一出路
fx個時被$m無視都冇出黎屌公司
唔明父母憑咩覺得佢地可以屌
idol低齡化最大缺點 - 有班以為自己好撚叻嘅家長越俎代庖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞