閔熙珍2點正進行記者會 HYBE:閔為了送防彈少年團進軍隊也用了巫術行為(3)

170 回覆
3 Like 5 Dislike
不過之前都講過兩邊都有理虧嘅地方 無必要死撐某一邊 等結果出咗先都未遲 覺得大家唔洗咁有惡意
因為記者會當日好多係微博營銷博快速翻譯
可能會有歪曲
建議可以睇返香港人翻譯
閔老母無講過gfriend唔紅所以招唔到人audition
佢原話係指Source Music無品牌化
所以佢想自己將hybe新女團嘅選秀品牌化
而唔係放前輩個樣喺poster就叫人參加audition
同埋閔係話Belift Lab抄襲咗自己搞新女團選秀嘅品牌化

因為微博對閔話Belift Lab抄襲咗閔搞新女團選秀嘅品牌化呢樣嘢整合得比較好,所以呢點就用微博翻譯喇

bighit同belift lab之前嘅audition poster

閔搞新女團audition嘅poster

belift lab之後嘅audition poster

R U Next?選秀節目poster
改正
plus audition poster係plus女團選秀

下圖先係閔當時以minji為首nj嘅選秀poster
閔熙珍真係好鍾意minji
你唔出聲係度借啲倚係咁讚你個世界彈邊有人會同你嘈呀?咁你又唔收嗲?你係度離題讚你自己團野就得 人地駁你就係帶風向霸住開po
乜依家有新進展嗱咩?你邊忽阻住呀?

仲唔係你啲仆街amy惡曬撩交打?講唔夠就話人霉 係呀霉到場場巡迴幾分鐘賣曬飛 霉到唱LOL主題曲 霉到張張唱片都過百萬銷量呀
就咁睇啲海報原本belift lab想行girl crush 之後轉咗行少女風
行girl crush咪幾好 依家四不像又小學幼幼風
有人話hybe幫後輩注水
亂使防彈賺返嚟錢
影響到防彈個名
但防彈有今時今日都係15年嗰陣注返嚟
咁無理由使喺防彈度就係應該使
使喺後輩度就係哂錢
咁雙重標準嘅
同埋上年防彈有成6百幾篇新聞稿喎
「你估三大無咁做咩」
「你地好酸」
「你係EXOL」
咁係囉
amy做咩唔畀hybe family嘅後輩都注吓啫
5月10號開董事會
5月底開股東大會
中間啲時間應該唔會有新消息出
要睇閔老母仲有幾多料係準備左係佢個5月輿論戰plan
唔係大眾(指非kpop私怨撚個班)就會望著啲重覆又重覆既料搞到疲
佢部電腦係咪仲未還
應該未
【“閔熙珍是否卸任”ADOR確定於5月底召開股東大會】

今日下午首爾西部地方法院對HYBE臨時股東大會召集許可申請進行了非公開審問。確定董事會將於5月10日召開,股東大會將於5月底召開。

預計通過此次董事會和股東大會,將討論HYBE要求的閔熙珍代表等管理層交替事件。閔代表、副代表等職位解除的結局受到了相關人士的關注。
個個食花生
屌你不如老老實實收嗲啦
防彈而家俾咁多人屌咪就係因為有你班傻閪成日係度撩事鬥非囉
法院認證灌水你個團係第一個呀
如果我係fans就直接縮入老母閪費事形象衰多兩錢重
面皮厚咁梗係都要串返幾句先都唔肯收皮
明明自己提起先依家又嬲豬 真係好難捉摸呀
咁你地又拉三大落水?
下係咁憎就唔好拉埋其他人合理化自己啲閪行為啦
係聰明就收下把口
講多錯多盞幫你班防彈招黑
閔媽媽食左誠實豆沙包
相信HYBE好快會搵個人出嚟祭旗
呢獲肯定大把資本投資閔老母
NJ係最慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞