閔熙珍2點正進行記者會 HYBE:閔為了送防彈少年團進軍隊也用了巫術行為(3)

170 回覆
3 Like 5 Dislike
閔熙珍記者會Newjeans相關翻譯
以下由NewJeans中站提供

閔熙珍:Source Music把人全部帶走去建立ADOR和NewJeans,導致Gfriend解散?
為什麼要和方時赫HYBE聯手製作女團? 閔熙珍帶走了所有練習生?

閔:從選練習生的過程開始就是問題,因為仔細去看的話Source Music有𝐆𝐅𝐑

【各位,我要準確地說出來 GFRIEND的解散與我無關】

為什麼總是說是因為我? 我也沒進過Source Music,我本來就不太關心別人,只專注於自己。 而且我覺得公司是工作的地方,不是交朋友的地方,也沒有跟誰搞好關係的想法,我不怎麼聚餐、不喝酒 也不打高爾夫球,我本來就是不喜歡做這種事情的人。

(方時赫說Source Music)有女練習生所以可以快點製作出女團,但很抱歉,在Source Music我伸手要的只有Minji,剩下的朋友 們不是需要更多的練習,就是年紀太大了或是和我的風格合不來。
因為是這樣的朋友們,所以我沒辦法伸手要(練習生),所以就只有Minji。 在我們進行合作計劃的時候 「這位朋友很年輕,再多加練習的話一定會好很多」。Minji小時候就很漂亮 (那時候的感覺)比現在更漂亮,這位朋友值得我去一試,有這樣的想法,接著不是還得做casting嗎。
𝐆𝐅𝐑𝐈𝐄𝐍𝐃這個組合,說實話雖然有點抱歉是(SOURCE MUSIC)品牌化做得不太好的廠牌,所以我很難進這個公司,因為這個時候是HYBE成立之前,我其實是覺得“branding”(品牌化)很重要的人。

【所以HYBE給我的title是「閔熙珍的女團」「從SM來到HYBE的閔熙珍到底要做什麼」 】引導,覺得別人肯定對這個組合感到好奇。 讓我們這個合作變得有意義,所以才開始的。
果陣無你地咁落力四圍屌點會積埋咁多仇恨姐
你話你無 無無話淨係你一個amy喎
你地班amy唔撚出聲一早天下太平啦
exol大家咁話啦
我未入坑bts係其他團飯嗰陣都知兩家fans日日互屌

下?你唔睇下#993先?原來你乜柒都唔知架?咁你做乜架兩呀?原本好和平架喎唔係你班amy搶人獎點會同你地嘈呀?嘈完拎埋獎仲要扮慘話自己細公司俾人洽然後話exol惡毒
Hybe呢啲閪公司執咗對bts都無乜影響
仲可以自由啲
唔洗下下比肥佬當擋箭牌用
唔明bts fans點解仲死撐hybe同肥佬
到底係bts fans定係肥佬fans嚟?

好心肥佬出嚟面對啦
龜縮借班fans幫佢擋
Btw呢個post同bts真係無乜關係
有無注水 等肥佬自己澄清咪得
發現HYBE FANS同ARMY真係好鐘意拖埋三大落水
無分國界 又容易比肥佬利用
反正而家佢地又真係紅左 其實講返蘇州屎都無乜用
但係唔該之後就唔好擺咁高姿態去屌其他FANS啦
俾人屌下就要出征人地
咩小公司奇蹟 靠實力紅出韓國 19年屌柒灌水既言論全部都係得啖笑
咁講得證明你都唔了解army
Army 根本極度唔妥hybe 同嬲死肥佬
佢當防彈係搖錢樹當army 都係
有得揀大家都想返返去只有big hit 沒有hybe 嘅年代
呢件事爆出嚟,army 嬲肥佬對個女人阿諛奉承仲好過對防彈
你覺得嘅所謂擋
只係睇唔過眼有人用完防彈賺嘅錢多謝都無句
黐完人哋個名又扮天然紅啫
成間hybe 執咗大家都無乜所謂
想有hybe 嘅肥佬,唔係防彈同army
其實係Bighit或hybe個名無咁馨香啫
但防彈已經都紅到咁樣
係點樣發跡講嚟都無實際影響
邪教少年團
army有乜要算帳請搵樓主,個po唔關我事
怕什麼 你走先禾頂治
呢個po係exo l開之後
成班走哂入kpop po
個個好似當咗hybe係佢有份開咁樣

突然間好多人走入嚟
Bts音源造假對而家單野有咩影響
閔熙珍2點正進行記者會 HYBE:閔為了送防彈少年團進軍隊也用了巫術行為(2)
https://lih.kg/CgvberX
#971 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你問佢啦唔好問我
樓主係exol
記恨緊「bbh軍期出片俾army屌」
實情係根本冇人知bbh出片,因為太霉
仲霸住開post想帶風向
聰明嘅army唔使覆呢個post
#分享 熱議的2017年BigHit被判定病毒式行銷 - Dcard
https://www.dcard.tw/f/entertainer/p/255390296

可惜你唔聰明仲覆緊post
呢個咩網嚟
記得上兩個po一直討論緊兩邊都有問題 而家好似開始錯重點
呢個咪連登囉
不過嗰個巴打member咁出
我就唔開佢名了
Ok姐係呢單主要係講bts同房時爀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞