閔熙珍2點正進行記者會 HYBE:閔為了送防彈少年團進軍隊也用了巫術行為(3)

170 回覆
3 Like 5 Dislike
我留名睇法庭點判算
好多嘢都似真似假咁
唔出奇
始終nj係炙手可熱嘅生招牌
閔咁高調開記招都係想比投資者睇好贖身啫
而家肥佬都知奶嘢
雙方都唔想放棄隻金蛋
諗清諗楚反而有機會講和
最後最慘可能係illit
權鬥之下嘅產物 嚟緊條路唔會容易行
韓國有律師專家話HYBE好難告得入閔熙珍 應該會無乜事
又咁講
出面班律師磚家都係靠現有兩邊口講啲野判斷
hybe仲有冇or有幾多證據收係手佢哋點知
hybe間律師行內第一
閔老母個間第2
真係非常律師咁拍劇都得
nj有冇可能真係跟閔老母出走
真,幾唔鐘意HYPE/肥佬都好佢出哂錢係事實
本來就係出錢話事,hype點解要搞咁大壇野出黎拎原本就有既話事權

成班on9尤其班一向腦裝屎既台仔
係度幫手塑造閔老母係強權鬥士,係個好有性格既藝術家
都痴孖根,閔老母本身就已經係高層同所謂強權既一部份
坐到佢果位邊可能無咁上下心機同手段
就好似成班iq唔夠100係到同情個iq過160既人,笑撚死

一個垃圾記者會+小卡言論就可以帶到個風向咁
根本好撚有機心,尤其死都要拉埋nj係咁講係咁講
搞到班女撐hype就會比人屌忘恩負義,撐閔就有機會比hype雪藏
咁撚仆街都有

唔否認閔老母好有才華好有sense
但hype係仆街的話閔老母一定係大仆街
Hybe個ceo出咗聲道歉啦
話對唔住班股東同埋會改善多廠牌經營模式

廠牌係要會一定自主營運權
廠牌唔係公司部門
公道講句 記者會提到NJ有兩次 一次係成員老豆老母request公開對話出黎
一次係記者發問
懷疑你無睇哂2個鐘記者會
股價係咁跌仲唔出嚟道歉做俾人睇咩
就算閔老母真係有搵投資者有乜問題?
我唔明閔老母有咩咁二五
HYPE依家係上巿公司
班股東賣唔賣ADOR係商業決定
房狗咁巴閉,學Elon Musk私有化Twitter咁就可以自己話事啦
冇閔媽就冇attention hype boy,nj紅唔到就賺唔到錢
依2年nj幫hype賺咗幾多錢?
仲幫佢拳打ive腳踢aespa,攞晒威
靠佢自己隊le sserf出去打就聽畀人踩住
想講hybe Q1個淨利潤跌成82%肉酸到
就算最搵到食果個入左伍都未至於跌成咁 因為間野仲有幾個男團頂住
但房狗搞女團真係 仲記得佢搞glam搞到出現財政危機
如果NJ洗左160億won 我敢肯定灌水團肯定係呢個數既幾倍
但灌水團個朵臭到
唔係要撐閔老母 而係我真心覺得房狗係唔撚識搞女團
我都想睇下佢炒左閔老母之後NJ會點
開頭又唔俾閔宣傳NewJeans,之後又威脅cut budget想搶代言,不嬲廠牌都獨立營運,HYBE干預到咁
韓國人已經屌緊hybe呃人話旗下廠牌有自主營運權
根本廠牌自主營運先係常態

所以肥佬一路淨係識話老母奪權
直接炒鳩佢都做唔到
終於追哂poL個M
而家都係等10號先有新消息 暫時韓國論壇仲係講緊邪教
見到有隻mon po狗係咁負皮人
逢係kpop post都有一個人不斷負皮 唔洗介意
lm
然後仲要講d嘢係冇point, 淨係揸住閔老母d情勒嘢嚟當真理
公道講句, 冇記錯ador第一篇聲明已經帶咗nj出嚟
咁都唔一定, 老母粉勁撚癲
唔啱聽又唔識就話人老母粉
都勁撚癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞