鄧鏡波學校教師收投訴證不成立 仍收警告信 投訴人姨丈為中學校長

508 回覆
1181 Like 13 Dislike
想知個學生咩樣 咁撚煩西仲要講大話先
呢種人應該社死
有權玩到盡
重點係唔少校長都係人格有問題先死
呢啲成就黎,證明你唔跟規定,唔會限死自己,上火星都係靠你呢啲咁特出既人。

打人非禮另計。
誰大誰惡誰正確,望就望佢第日唔好玩到人跳樓
似係SEN底
SEN 學生係要有醫生紙嘅,老師係睇到 SEN 學生名單㗎
開始融合
任何時候,公職人員都係要避嫌,仲有家咩長,一個小小姨丈憑咩幫人出頭,明顯想用校長身份去壓
記個缺點就搞咁大依家人真係好痴線
出街一定開口埋口 叫報警 法庭見嘅癲狗黎
就算係,佢咁樣先例一開,以後所有SEN嘅老師都會選擇躺平,唔敢做任何嘢,由得個SEN仔係學校自生自滅,夠鐘就踢佢離開學校,咁好咩?
誰大誰惡誰正確
而家是是但但都話自己SEN,班人根本想要特權,唔係平權
你呀媽都似係雞 可能俾人屌開…
同休班冚家剷果套一撚樣
好奇怪點樣調查無事,又可以出警告信?

教育局咁兒戲?正常公務員好避忌呢啲野,咁小事,就算係熟人親人都唔會想幫你做,背後應該有更大權勢。
記缺點勁小事,成績keep到咪又係升班,操行分又年年清嘅,玩到咁大都唔知做乜撚,對父母就醒啊縮到後一後,等啊姨丈開名落場玩,佢對父母咪就係咁樣教仔囉
明顯係教育局有問題

第一 佢有冇睇人地學校個調查報告

第二 佢點查證 係咪接到投訴就自動出警告信

教育局咁撚兒戲 定真係同個校長相熟就亂出
on9讀屎片
博士
吓,正常唔係咁樣先生存到咩?
社會大學係咁教㗎啵
精彩過拍戲
咁小野就想搞到人書都冇得教
根本本身對你影響已經好細
但就想毀人一生
當個細路唔識佢老豆老母都心地極差

應該成家都係仆街黎
咁都要做下野咖
唔通報警咩 一系報東張囉
如果唔係仲有咩申訴 係連登叫春無撚用咖
東華三院吳祥川紀念中學校長連人哋中學嘅老師都想逼死,佢下面啲老師應該都好慘
中國人當權就係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞