鄧鏡波學校教師收投訴證不成立 仍收警告信 投訴人姨丈為中學校長

508 回覆
1181 Like 13 Dislike
又一條友亂扣人帽子,你睇多次啦,我已經講明「我有上網揾其他學校通常欠交幾多次先記缺點」。又點以偏概全
學生有問題還有問題,個老師少少野記人缺點都唔會好得去邊
要證明香港係中國一部分,咁應該重罰個老師啦。
唔係點符合國情?你哋係咪想攪港獨?
我爱国爱港 希望教師無得撈
有權大晒係国情核心 要徹底落實在XG
咁點解唔係佢父母自己投訴返 要係一個做校長嘅姨丈
連登好多老師狗,次次講親老師都一推負評
有不過比例唔高,以為個阿sir見個同學單親又窮連校褸都買唔起自己出錢買比佢
缺點有乜好怕
見過有人多到有一年百幾個
多到成績表 功/過欄 係寫‘見附頁’
咪一樣做醫生
但佢老屈個老師wo,講大話話自己個日無返點知查到原來有返,之後又話老師扔佢份野落垃圾桶
細個以為記大過好嚴重

我第日生仔女先唔會因為咁打佢地一身

唔想個仔女因為驚錯而唔返屋企去自殺
記個缺點就話你專業有問題要釘你牌
咁記個大過駛唔駛坐兩三年
緊係做中學校長好啦 山寨王咁係間學校橫行霸道都得 專請/重用fg 大波淫賤miss又得 再唔係搞下學生妹又得 你嗡得呢句證明你唔識許副校 你睇下佢幾爽 逗十幾皮一個月玩學生妹
呢個問題根本唔重要
冇話姨丈唔可以投訴架 或者佢地好close呢
係想讚老師好嘅話
就唔好教畜前教畜後啦
少啲
以前都遇過幾個好肯教嘅老師
不過成世人加埋都唔知有冇10個
個fd間學校有老師出埋錢俾個學生出去補習
真,我諗除左讀讀下轉校/去外國讀返high school,幾多個大細缺點都無所謂只要唔好玩到記幾個大過比人踢出校
呢d case可唔可以搵ICAC?
濫用職權,公器私用呢d好似ICAC唔理,只係有錢銀瓜葛貪污先理?
學校由上至下都係仆街啦
今時今日踢學生出校要教育局批准
已經再冇踢出校呢回事
咁記幾多個都已經唔重要
最多玩到留班
不過留幾多次中學冇規定
夠膽嘅咪留到18歲繼續讀中一
教育局班幫兇都要負責任啦
中學講過3個缺點1小過,3個小過1個大過,夠3個大過就踢出校,不過都係得把口
就算俾個老師司法覆核成功
班人面獸心最多咪俾法庭鬧兩句
符合中国国情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞