Model 3 / Y 集中討論區 (16)

919 回覆
1 Like 6 Dislike
今日我miss call打過去,佢話今日之內再打返俾我。。但到宜家都未
有冇巴打知依加買model y最快幾時有車?
馬克龍真係蝕住嚟做
我係4月頭一簽比晒覺得無得refund都好合理,不過見到上面 Ching咁講 心存僥倖
X2
講開又講 依加DT 係咪唔興用whatsapp
我個DT一係email 一係直接打俾我
見d fd 以前喺WhatsApp有咩問題都好快答
我個位就覆得慢好多
今次仲冇打俾我
SR成本估計19-20萬或再低小小,佢唔賺賣比你BYD可以收皮
好心動想出m3

但啱啱甩P加買quota 邊間做到保險
同埋有冇人分享買quotation個流程
好心動想出m3

但啱啱甩P加買quota 邊間做到保險
同埋有冇人分享買quota個流程
利寶應該得 但預2萬左右保費
2023年買model 3
33萬幾
仲要舊款 屌撚晒鬼
我第一次揸電車、我決定去買定Model 3 Performance
而家真係堅抵買
計埋折舊仲抵買過二手車
好彩當初2022年買左model y
無乜改過款
企業優惠減1萬但要出tesla利寶保險,有冇人大概知 如果夠歲夠牌0ncd 無比人扣分/claim 正正常常 出model 3 大約幾錢保費? 因為出面d報價好大差
一萬至萬二
有冇ching知道利寶保險夠歲岩岩甩P 要幾錢保費
睇你買咩版本

performance會貴d
只會揀rwd or lr, 出面quote 暫時全保最平都要17000-18000😥
如果呢口價全保0ncd都可接受,出面萬尾到2-3萬都有😰
想問吓Y天幕容唔容易晒到好熱 我24年1月出車 大太陽時就算開10度風 天幕啲熱氣搞到揸緊車都覺得熱

但見啲朋友舊版冇呢個問題 係咪有唔同?
Liberty做到,1萬5千左右
其他保險公司唔洗晒時間問,因為甩P加Tesla全保得大新報到,3萬3
我夠歲夠牌齡0 ncb model 3 LR 3月出利寶$14200,揀咗最低墊底費嗰個,同埋加多一個named driver
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞