Model 3 / Y 集中討論區 (16)

923 回覆
1 Like 6 Dislike
鋰電池特性充80%會比較耐用鐵鋰就無呢個限制,有需要遠行鋰電池都可以充100%只係唔好成日谷滿舊電
想問係咪中差都識得差滿就停
咩叉都係去到你set 個limit 就停
聽講supercharger 繁忙時間有機會強制80% 停
Model 3 RWD 唔洗26萬

架車賣出去值幾萬就不如賣咗佢再同人買一換一quota

想問下有無人有裝s3xy knob?好唔好用?
用企業plan 係咪都仲係要交車比Tesla 唔可以交劏車紙?
我嗰陣時唔使交車比Tesla,好似平時咁買一換一quota跟住叫賣quota嗰個師兄交劏車紙比Tesla
你叫uber去一個地點坐一轉試下個後座就知道
後面要坐人一定唔會簡model 3
model s都唔會諗
俾狗坐
仲衰過日本1500cc果堆車仔

要車人model Y 呢種高身電車先坐到人舒服
避震同路噪係咪好過Y好多
唔係
想問下邊到貼膜好
3同Y 個避震感覺好唔同?
巴打想請問model 3 rwd都有企業優惠? 係咪即係咩InsureMyTesla果個嚟
今日問咗我公司唔係list都有得減
新ui幾靚
我渣23 年Y, 避震當然比Y好好多, feel到真係有吸震唔係死gugu咁。路噪 相對都會有 分別唔太大。 係轉sport mode同comfort 你會feel到個避震有大分別,加埋insance mode 真係好熱血,就咁踩下都100,你會愛上
Xrx r7
嗰陣佢部3後面放埋car seat
都係咁樣用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞